Station-D Architects    Spoorsingel 15, 2613 BD Delft      015 2001465    www.station-d.nl

Station-D Architects

Vooruitstrevende villa architectuur

Station-D Architects is een creatief, enthousiast architectenbureau uit Delft met heel Nederland als werkveld. Het team, bestaande uit Lars Hoogewerf, Rico Heykant en Tim van Beukering deelt een eenduidige passie voor architectonische innovatie en stoere, hedendaagse vormgeving. Lars: ‘Wij bouwen voor de toekomst en benaderen architectuur als weergave van de nieuwe tijd, waarbij het verwezenlijken van woondromen van de opdrachtgever centraal staat.’

Rico: ‘Iedere opgave is uniek en daagt ons uit om nieuwe belevingen, invalshoeken en technieken te onderzoeken en toe te passen. Door de constante dialoog aan te gaan met heldere 3D-middelen kunnen wij de wensen van de opdrachtgever in goed overleg perfect vormgeven. Op die manier zijn wij steeds weer in staat om innovatieve, inspirerende en verrassende architectuur te realiseren.

Zo hebben wij bijgaande moderne villa in de bossen van Zeist ontworpen. De omgeving kenmerkt zich door een rijkelijk begroeid landschap met ranke dennen en winderige heidevelden. Ruwe materialen, zoals betonsteen, hout en antracieten kozijnen zorgen ervoor dat de woning opgaat in het omliggende landschap. De woning optimaal laten versmelten met het landschap betekende ook rekening houden met de al aanwezige bomen, waardoor de woning perfect in haar omgeving geïntegreerd is.’

De architecten zijn lid van de BNA en staan ingeschreven bij het Bureau Architectenregister. Bezoek de website om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek.

Het kennismakingsgesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Vervolgens wordt er een haalbaarheidsstudie gemaakt die wordt toegelicht in een vervolggesprek. Dat geeft een helder beeld, nog voordat de keuze voor een architect is gemaakt.

Spoorsingel 15, 2613 BD Delft I 015 2001465
[email protected] I http://station-d.nl

Fotografie: © Stijnstijl Fotografie