2M Architektuur B.V.   Groen van Prinsterersingel 47, 2805 TD Gouda      0182 682382    www.2m.nl

2M Architektuur B.V.

De architecten van 2M Architektuur B.V. hebben in de afgelopen 25 jaar vele ontwerpen en adviezen uitgebracht in nieuwbouw- renovatie- en binnenbouwprojecten. Interieur- en exterieurarchitectuur zijn daarbij verenigd. Een ontwerp van 2M Architektuur is een weloverwogen, uitgebalanceerd plan waarin de eisen en wensen van de opdrachtgever in een architectonische vorm worden gegoten.

Het bureau is niet gebonden aan een bepaalde stijl of vorm. De werkmethodiek laat zich het best omschrijven als ‘aan elkaar snuffelen’. De architecten worden gesouffleerd door de opdrachtgever. Senior ontwerper Maree: ‘Vanaf de inspiratiefase tot en met de realisatie zit onze passie in onze rol als ontwerper. Wij raken enthousiast wanneer we ingenieuze en spraakmakende schoonheid in de architectuur kunnen realiseren. Het zijn vaak details die het verschil bepalen tussen gemiddelde kwaliteit en het hoogste niveau. Wij ontwerpen vanuit gevoel en emotie en gaan voor het hoogste.’ In overleg met de opdrachtgever wordt er een programma van eisen opgesteld en wordt er bepaald welke materialen er worden toegepast, waarna een schetsplan ontstaat.

De afgebeelde woning in Sluipwijk (bij de Reeuwijkse plassen) nestelt zich in de traditionele lintbebouwing en wordt gekenmerkt door een statige kopgevel die door zijn sobere en fijne detaillering de Sluipwijkse sfeer uitstraalt. Door de getoogde rieten kap is er een balans ontstaan tussen een maximale ruimte onder de kap en een bescheiden voorkomen. De hele schil en rieten kap zorgen voor een hoge isolatiewaarde. In combinatie met de warmtepomp en vloer- en plafondverwarming leidt dat tot een duurzaam eindresultaat. Door de grote glas-partijen in de voor- en achtergevel en het doorzicht op de begane grond is er een prettige relatie ontstaan tussen de verschillende leefruimtes en de omringende Reeuwijkse plassen.

Woning in Sluipwijk (bij de Reeuwijkse plassen)

BEZOEKADRES: 2M ARCHITEKTUUR B.V.
Jan Tinbergenstraat 18a, 2811 DZ Reeuwijk

tel: 31 (0)182 68 23 82

e-mail: [email protected]