MPA Michel Post Architecten BV BNA    Cruquiusweg 98-H, 1019 AJ Amsterdam      020 6935603    www.mpa.eu

MPA Michel Post Architecten

Michel Post Architecten BV bestaat meer dan vijftien jaar en heeft een eigen, toekomstgerichte werkwijze ontwikkeld. Naast zijn werkzaamheden als directeur van MPA is architect Michel Post één van de voorlopers op het gebied van 3D- en BIM-technologie. Hierdoor worden ontwerpen inzichtelijker gemaakt, met minder faalkosten als gevolg.

Michel Post: ‘Meer inzicht in minder tijd is het uitgangspunt van onze werkwijze. Met een gecombineerd team, jarenlange ervaring en creatief talent streven wij ernaar om deze woorden in elke opgave inhoud te geven. De opdrachtgever speelt daarbij een belangrijke rol; een heldere, persoonlijke communicatie en klantgerichte houding beschouwen wij als vanzelfsprekend.’

Dat er altijd opdrachtgevers zijn die wensen hebben die op het eerste gezicht niet verenigbaar zijn met de randvoorwaarden van een bouwlocatie vindt hij een uitdaging. Post: ‘Dat is de kunst van het vertalen. Veel wensen kunnen in eigentijdse oplossingen worden omgezet. Daarbij streven wij altijd naar een optimaal ontwerp voor een gebouw en interieur.’ Of Post zijn eigen smaak laat doorklinken bij het maken van een ontwerp?

Post: ‘Architectuur moet verrassen, uitdagen, prikkelen en mooi zijn. De klant geeft aan welke kant wij opgaan, wij zorgen ervoor dat we iets unieks maken met een eigen sfeer en een eigen invulling van de ruimte.’ Het werk van MPA stopt niet bij het ontwerp. De architecten beschouwen het als hun taak het ontwerp te vertalen naar het bouwproces en de uiteindelijke realisatie.

Villa – Vinkeveen
Prijsindicatie ontwerp- en bouwkosten: ± € 235.000,-
(excl. btw). Vloeroppervlak: 150 m2. Inhoud woning: 450 m3.
Gevelmateriaal: stucwerk.

Cruquiusweg 98-H, 1019 AJ Amsterdam I 020 6935603 I www.mpa.eu