3dCASE architectenburo    Willem van Leusdenlaan 16, 3603 ES Maarssen      06 36497632    www.3dcase-architectenburo.nl

3dCASE architectenburo

Met passie voor architectuur en een flinke dosis enthousiasme ontwerpt architect Kees de Langen villa’s, landhuizen en landgoederen. Persoonlijke aandacht voor de opdrachtgever en kwaliteit zijn speerpunten.

De Langen: ‘Ons bureau is met name gespecialiseerd in het ontwerpen van luxe woonhuizen. Steeds meer opdrachtgevers weten ons te vinden. Met meer dan zesendertig jaar bouwkundige en architectonische ervaring mag men van ons verwachten dat wij weten wat er komt kijken bij een gedegen bouw of verbouw: creativiteit, verantwoord omgaan met de middelen en een uitstekende communicatie met de opdrachtgever. Wij ontzorgen, regelen de vergunningen en begeleiden het bouwproces.

We nemen een opdrachtgever tijdens het hele ontwerp- en bouwproces bij de hand. Credo is: goed luisteren naar de wensen van de toekomstige bewoner en zijn ideeën tot in detail binnen het beschikbare budget vertalen in een verrassend ontwerp. Uiteraard mag een stuk pragmatisch denken daarbij niet ontbreken, een woonhuis moet leefbaar zijn. Daar ligt onze kracht: uitvoerbaarheid is net zo belangrijk als creativiteit.

Elk gerealiseerd woonhuis is uniek, elk ontwerp wordt gemaakt naar de wensen van een specifieke gebruiker. Naast de vorm en de verhoudingen geeft het materiaalgebruik aan villa’s hun eigen karakter. We werken graag met natuurlijke materialen zoals riet. Dat heeft een prachtige exclusieve uitstraling. Het drapeert zich als een warme deken over een villa. Afhankelijk van de vorm- en kleurkeuze geeft het een woning de ene keer een landelijke uitstraling, een andere keer oogt het robuust en stoer.’

Voor actuele tarieven kunt u contact opnemen met de architect/het bureau. Benader ons gerust voor een oriënterend inspirerend gesprek.

Willem van Leusdenlaan 16, 3603 ES Maarssen I 06 36497632 I www.3dcase-architectenburo.nl