M1 ARCHITECTUUR    Voorstraat 94, 3512 AV Utrecht      030 2722212    www.M1architectuur.nl

M1 ARCHITECTUUR

Een goed ontwerp heeft een juiste balans tussen besloten (veiligheid en privacy) en open (natuur en maatschappij). Goede gevelopeningen en overgangen naar straat, tuin en lucht, een overdekte entree, erker of voortuin zorgen voor goede overgang. Verspringingen, luifels, luiken en groen geven extra dynamiek tussen open en besloten. Belangrijk is dat een woning zowel te voet, per fiets als auto een goede benadering heeft. De vloeiende overgang tussen openbaar en privé domein is cruciaal voor de beleving van een goed, duurzaam ontwerp.

Architect Marc Jongepier: ‘Een gebouw moet prettig als een warme deken aanvoelen, feel good architectuur met het juiste ritme en beleving. Dit bereik je door een goede aanvulling van architectuur en gebruik. Architectuur maakt de juiste ruimte en reikt de handvaten, mensen zelf bepalen uiteindelijk de beleving en het karakter. Experimenteer met de vele materialen en kleurgebruik, prikkel zintuigen zodat je huis tot leven komt en een eigen identiteit krijgt. Natuurlijke (reliëf-) materialen, zachte stoffen en kleuren geven warmte en sprekende accenten, wit en grijstinten zorgen voor mooi licht en rust in relatie tot ruimte en natuur.

Mensen moeten de ruimte krijgen om hun woonomgeving te vormen naar eigen behoeften en identiteit. Architectuur kan daarvoor de juiste hulp en kaders vormen en een omgeving laten ontstaan met goede dynamiek voor sociale samenhang tussen diverse karakters. Onze ontwerpen benaderen we graag vanuit een heldere, lichte en ruimtelijke basis naar een uiteindelijk maatpak afgestemd op het specifieke karakter en leefpatroon van onze klanten. Wij werken compact, flexibel, toegankelijk en altijd met een open vizier en een goed luisterend oor.’

Woning – Terwijde, Utrecht
Prijsindicatie ontwerp- en bouwkosten: ± € 305.000, – (incl.btw).
Vloeroppervlak: 280 m2.
Inhoud woning: 800 m3
Constructiemethode: kz-steen / kanaalplaatvloer / sandwichdakplaat.
Gevelmateriaal: metselwerk, keramische vlakke pan.

Voorstraat 94, 3512 AV Utrecht I 030 2722212
www.M1architectuur.nl