Aannemings- en bouwbedrijf Bloemfontein B.V.    Deltageul 20, 3251 NG Stellendam      0187 491544    www.bloemfontein.nl

Aannemings- en bouwbedrijf Bloemfontein B.V.

Bloemfontein B.V. is een middelgroot bouwbedrijf, gespecialiseerd in het bouwen van complete vrijstaande woningen. Zoeken naar een geschikte aannemer die de ontwerpen van een architect weet te vertalen is bij dit bouwbedrijf uit Stellendam niet per se noodzakelijk: Bloemfontein B.V. kan alles voor u verzorgen, het ontwerp en bouwen in één. Opdrachtgevers wordt hiermee veel zorgen uit handen genomen.

Het ontwerp komt tot stand na goed overleg met de opdrachtgever. Directeur Wiljo van den Nieuwendijk: ‘In onze filosofie staan de wensen van de opdrachtgever centraal. Het is onze taak om die wensen vervolgens te vertalen in een ontwerp en te adviseren over de juiste materiaalkeuze. De ontwerp- en bouwdisciplines zijn bij ons optimaal op elkaar afgestemd.

Werken volgens afspraak, kwaliteit, transparantie en een strakke planning zijn sleutelwoorden. Om misverstanden en communicatieproblemen te voorkomen is er tijdens het bouwproces één aanspreekpunt. Niet alleen vóór, maar ook gedurende de bouw begeleidt een medewerker van Bloemfontein de opdrachtgever en is er regelmatig overleg met de uitvoerders en onderaannemers over de actuele stand van zaken.

Het is de ambitie van Bloemfontein om niet minder dan een droomwoning tot stand te brengen. Een onderkomen met stijl, klasse en uitstraling. Een woning met oog voor detaillering waarin alle woonwensen van de opdrachtgever optimaal tot uiting komen en die past in de (woon)omgeving.’

Met de realisatie van vele vrijstaande woningen heeft Bloemfontein zijn visitekaartje als specialist in het ontwerpen en bouwen van luxe villa’s inmiddels nadrukkelijk afgegeven.