architect eigen huis    Middelstegracht 89-O, 2312 TT Leiden      071 5426172    www.architecteigenhuis.nl

architect eigen huis

Leer ons kennen met een schetsplan

Architect eigen huis is gespecialiseerd in duurzame woningen voor particuliere opdrachtgevers.

De ontwerpen passen op natuurlijke wijze in hun omgeving en zijn ontdaan van opsmuk en verrommelende installaties. De rode draad is duurzaam bouwen (energieverbruik, materiaalgebruik, onderhoud). ‘We hebben ervaring met verschillende bouwsystemen en vertellen u graag meer over de voor- en nadelen en de kosten. Op onze site vindt u meer over duurzaam bouwen en bouwkosten.’

Tijmen Versluis: ‘Het is pas een geslaagd resultaat als de opdrachtgever dat ook vindt. Intensief contact met de opdrachtgever, desgewenst ook in de avonduren of in het weekend, is dan ook cruciaal. Alleen dan kan er een ontwerp ontstaan waarin alle gewenste details zijn verwerkt. Een woning wordt als maatpak ontworpen en gebouwd.’

Een architect kies je niet zomaar. Daarom biedt architect eigen huis een schetsplan aan voor slechts € 295,-*. Zonder nadere verplichtingen krijgt u inzicht in wat er zoal mogelijk is binnen de besproken kaders. Maar belangrijker: u merkt ook of er een ‘klik’ is tussen architect en opdrachtgever. U moet tenslotte nog een tijdje samen verder (*kijk voor het actuele tarief op architecteigenhuis.nl.)

Architecten Tijmen Versluis en Mark Verdoold hechten veel waarde aan verregaande technische uitwerking van een bouwplan en verzorgen desgewenst ook de nodige bouwbegeleiding.

Wij hechten veel waarde aan het monitoren van bouwkosten en controle van budgetten. Voor onze eigen werkzaamheden hanteren wij zeer concurrerende tarieven. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

architect eigen huis Middelstegracht 89-O, 2312 TT Leiden I 071 5426172 I www.architecteigenhuis.nl

Beeld: architect eigen huis
Fotografie Schagen, Voorschoten: Martijn Heil