ARCHITECTBNA.NL / Hans Oudendorp    Jan Olphert Vaillantlaan 50A, 1086 ZA Amsterdam-IJburg      020 6241644    www.architectbna.nl

ARCHITECTBNA.NL / Hans Oudendorp

Het bureau ARCHITECTBNA.NL bestaat uit de architecten Hans Oudendorp, Michiel Markus en Reijer Bets. Het team heeft inmiddels ruime ervaring in het ontwerpen van huizen in particulier opdrachtgeverschap waarbij de optimale inval van dag- en zonlicht centraal staan.

Hans Oudendorp: ‘Juist omdat lichtinval zo bepalend is voor de sfeer in een huis, is dat een kenmerkend signatuur geworden. Van zonsopkomst tot zonsondergang zoeken wij naar de perfecte lichtinval om de ideale sfeer te creëren voor diegenen die er straks jarenlang van willen genieten.’ Longhouse is een vrijstaande villa, ontworpen vanuit deze uitgangspunten en geschikt voor een kavel waar een footprint is toegestaan van 100 m2. De villa is modern en strak ontworpen, georiënteerd op een brede zij- en achtertuin. De basis Longhouse heeft twee bouwlagen met netto woonoppervlak van 170 m2.

Door de extra hoge woonverdieping op de begane grond tezamen met de grote glaspuien kan het zonlicht diep het huis binnendringen. De gevels op begane grond zijn van ruw metselwerk. De gevels van de eerste verdieping zijn ontworpen in natuurlijke materialen van natuursteenleien of houten delen.

De basis Longhouse heeft een woonoppervlakte netto 170 m2 en een Inhoud van 630 m3 bruto. Er zijn optiemogelijkheden voor een dakopbouw, dakterras en ook een kelder is mogelijk. Individuele (woon)wensen over indeling, afwerking en materialen kunnen verwerkt worden in het Longhouse concept.

Als architecten en interieurarchitecten adviseren en verzorgen we het totale ontwerp- en bouwtraject, inclusief de bouwbegeleiding. Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking om uw wensen en mogelijkheden te bespreken.’

Tarief Longhouse vanaf € 254.500,-.