Architecten aan huis    Elektroweg 11Z, 3051 NB Rotterdam      06 28432219    www.architectenaanhuis.nl

Architecten aan huis

Interieur & architectuur

Architecten aan huis is in 2013 gestart door interieurarchitect Debora Reis en architect Liesbeth van Meerkerk. Het team ontwerpt eigentijdse, duurzame woningen en heeft alle expertise en creativiteit in huis om je te helpen met het realiseren van een droomwoning.

De ontwerpen zijn zowel esthetisch als functioneel, hebben een warme, moderne uitstraling en worden met liefde voor detail gemaakt. Een totaalconcept van Architecten aan huis omvat naast architectonisch ontwerp en bouwkundige uitwerking, een interieurontwerp met maatwerk inrichting, verlichtingsontwerp en voorstellen voor de afwerking zodat indeling, materialen, gevels en details naadloos op elkaar aansluiten.

Debora: ‘We ontwerpen een woning vanuit de combinatie interieur en architectuur. Op deze manier kunnen we opdrachtgevers over alle aspecten van de bouw adviseren en het hele traject van ontwerp tot en met de uitvoering begeleiden. Om het ontwerpproces en de kwaliteit van uitvoering te waarborgen zijn wij dan ook vanaf de eerste kennismaking tot aan de oplevering bij ieder project nauw betrokken.’

De Nieuwbouwvilla in Hillegersberg is ontworpen vanuit het gebruik en de beleving van de ruimte: een praktische indeling, veel daglicht toetreding, een laag energiegebruik, zichtlijnen door de woning en een directe verbinding met de tuin. Zowel het interieur als het exterieur hebben een strakke, minimalistische basis met elementen van hout voor een warme uitstraling. Met zonnepanelen op het dak, een warmtepomp en luifels aan de zuidzijde is het niet alleen een prettig, maar ook een energiezuinig huis om in te wonen.

Naast het realiseren van nieuwbouwwoningen, is het bureau gespecialiseerd in herbestemming en renovatie van bijzondere panden.

Villa – Hillegersberg, Rotterdam – Vloeroppervlak: 220 m2.
Benieuwd hoe het ontwerp- en bouwproces in zijn werk gaat en wat we voor u kunnen betekenen?
Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij werken met een duidelijk stappenplan en een heldere offerte.

Elektroweg 11Z, 3051 NB Rotterdam I 06 28432219 I [email protected] I www.architectenaanhuis.nl

Fotografie: Stijn Poelstra
Fotografie: Miranda Koopman