M Blokker Architecten    Energieweg 14-F, 3751 LT Bunschoten      033 8703738    www.mblokker.com

M Blokker Architecten

Een persoonlijk architect

Voordat architect Michiel Blokker in 2010 zijn eigen bureau startte, deed hij o.a. ervaring op bij het gerenommeerde bureau Inbo Architecten in Woudenberg. Hij werkte daar vooral aan projecten in de sociale woningbouw en had praktisch nooit contact met de eindgebruikers van zijn ontwerpen. Michiel: ‘Daar wilde ik verandering in brengen. Persoonlijk contact met de uiteindelijke gebruiker van mijn werk levert in het ontwerpproces veel inzichten en uiteindelijk meer voldoening op.’

Het team van Michiel bestaat inmiddels uit vier personen, waaronder zijn compagnon Erik Bijsterbosch, een planoloog, projectmanager en economisch geograaf. Het team houdt zich o.a. bezig met kantoren, bedrijfspanden, transformaties, maar met name met particuliere woningbouw. Te denken valt aan vrijstaande woningen, maar ook verbouwingen en uitbreidingen staan in hun portfolio.

De portfolio valt verder op door z’n diversiteit. Michiel: ‘We hebben een herkenbare, eigen stijl maar creativiteit staat bij ons in dienst van de opdrachtgever en niet om te passen binnen een specifieke architectuurstroming. Hierdoor zijn we altijd in staat geweest wensen en eisen van opdrachtgevers te vertalen.

Goed doorvragen, verbindingen zoeken en het smeden van een band zijn kenmerkend voor deze manier van werken. Wij streven altijd naar de beste oplossing. Dit probleemoplossend vermogen wordt erg gewaardeerd door onze opdrachtgevers en bouwpartners. Want de realisatie van een bouwproject vraagt om transparantie, betrouwbaarheid en creativiteit van alle betrokken partijen.’

Een kennismakingsgesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend. Voor actuele tarieven kunt u contact opnemen met het bureau.

Energieweg 14-F, 3751 LT Bunschoten I 033 8703738 I [email protected] I www.mblokker.com