Architectenbureau Caetshage    Industrieweg 1A-16, 4104 AP Culemborg / Tarwestraat 20,5351 MK Berghem      0345 522221    www.caetshage.com

Architectenbureau Caetshage

Architectenbureau Caetshage heeft vestigingen in Culemborg en Berghem (NB). Vanaf 2007 werkt oprichter Raymond de Lange aan diverse projecten voor zowel professionele als particuliere opdrachtgevers waardoor hij beschikt over de nodige kennis en ervaring bij het realiseren van nieuwbouwprojecten en verbouwingen. Particulieren kunnen bij hem terecht voor een nieuwbouwwoning, maar ook voor een aanbouw of dakkapel, welke geheel afgestemd is op uw individuele wensen.

Caetshage werkt in verschillende architectuurstijlen, van modern tot klassiek. Het werk dat hier wordt gepresenteerd is strak en modern te noemen en heeft met zijn overstekken, hanenkammen en het toepassen van spekbanden, plinten, neuten en kralen en het gebruik van zink, baksteen, natuursteen en luiken kenmerken van de jaren 30-stijl.

Caetshage: ‘Ik kijk graag verder dan de standaard oplossingen en heb mijn praktijk toegespitst op het realiseren van de woonwensen van particuliere opdrachtgevers. Zo vindt een vrijblijvend oriëntatiegesprek overdag of in de avonduren plaats, ook bij opdrachtgevers thuis, en wordt er gewerkt met 3D-bouwtekeningen en presentaties die tijdens de gesprekronden met interactieve 3D-presentaties aangepast kunnen worden. Vervolgens wordt er van schetsontwerp tot en met de bouw gezorgd voor een persoonlijke begeleiding en begeleiden we het overleg met gemeenten en de welstandscommissie.

Constructieve berekeningen en tekeningen zijn in het ontwerpproces inbegrepen. Wij dragen aannemers aan uit uw regio en staan ook open voor eigen inbreng.’

Het honorarium is opgedeeld in verschillende fasen. U kunt zelf de fasen bepalen. Per fase is de gemiddelde prijs tussen de € 2500,- en € 3000,- incl. btw. Gemiddeld wordt er voor 4 tot 6 fasen opdracht gegeven. Het eerste oriëntatiegesprek en de vrijblijvende offerte zijn gratis.

Industrieweg 1A-16, 4104 AP Culemborg / Tarwestraat 20,5351 MK Berghem I 0345 522221 I www.caetshage.com