Architectenbureau van den Hoeven    Dorpsstraat 135, 3481 EC Harmelen      0348 444629    www.vandenhoeven.nl

Architectenbureau van den Hoeven

De architecten en bouwkundigen van Architectenbureau van den Hoeven zijn gespecialiseerd in het realiseren van woningbouwprojecten (PO), kantoren en hotels. De portfolio bevat een breed scala aan projecten variërend van strakke, gestuukte woningen tot landelijke woningen in het buitengebied.

Joost Knijff: ‘We werken nooit in een vooropgestelde stijl. De vorm die wordt gekozen is altijd afhankelijk van de locatie, de wensen en het budget van de opdrachtgever(s) en het programma van eisen. Dat levert verrassende architectuur op die soms terug te leiden is naar een bepaalde architectuurstijl. Het kan dus zijn dat wij een ontwerp maken in een typische jaren 30-stijl of een woning realiseren die als modern getypeerd kan worden.

Wij werken bij voorkeur van binnenuit waardoor er een optimale relatie tot stand kan komen tussen ruimtes en de directe omgeving. Daarnaast speelt lichtinval altijd een grote rol in ons werk.

Het ontwerpproces begint met ruimtelijke analyses, het uiteindelijke ontwerp komt altijd voort uit een wisselwerking tussen het programma van eisen, functionaliteit, esthetiek, licht, duurzaamheid, constructie en de stedenbouwkundige eisen. Voor elke locatie wordt in nauw overleg met de opdrachtgever de esthetisch meest aantrekkelijke oplossing voorgesteld en uitgewerkt.’

De werkzaamheden van het team van Architectenbureau van den Hoeven bestrijken het gehele ontwerp- en bouwtraject, van het voorlopig en het definitief ontwerp, de bestekfase, de werktekeningen en de bouwbegeleiding tot en met de eindoplevering.

Ontwerp- en bouwkosten verschillen per woning en kunnen tijdens een geheel vrijblijvend gesprek worden besproken, bij u thuis of bij ons op kantoor. Neem dus gerust contact op met ons bureau voor een kennismakingsgesprek.

Dorpsstraat 135, 3481 EC Harmelen I 0348 444629 I www.vandenhoeven.nl