Architectenbureau Van Reeven    Margrietstraat 10, 5141 GM Waalwijk      0416 348693    www.architectenbureauvanreeven.nl

Architectenbureau Van Reeven

Heldere, maakbare architectuur

Jurre Jan van Reeven startte zijn bureau in 2010 met de ambitie om op een kostenefficiënte wijze duurzame gebouwen te realiseren met een uniek karakter waarin opdrachtgevers zich herkennen.

Van Reeven: ‘Onze ontwerpen hebben een heldere vorm en structuur, een optimale ruimtelijkheid en een bewuste materiaaltoepassing. Omdat we een brede kennis van bouw- en installatietechnische maatregelen op het gebied van duurzaamheid in huis hebben, kunnen we een integraal en energieneutraal ontwerp leveren waarin situering, detaillering en installaties optimaal functioneren. Het is daardoor mogelijk om een comfortabele, duurzame woning te realiseren die helemaal niet duur hoeft te zijn.

Een goede afstemming op de gewenste toepassing is essentieel. We hechten dan ook aan intensief, persoonlijk contact met onze opdrachtgevers.

Naast een goede communicatie is de uitwerking van het ontwerp van belang. Dat bereiken we door een duidelijke en uitgebreide bouwkundige uitwerking in de tekeningen en omschrijving. Dit geeft een helder verloop tijdens het proces, omdat voor alle partijen duidelijk is wat er van hen wordt verwacht. Tevens geeft het zekerheid in de kosten en wordt het gewenste kwaliteitsniveau ook daadwerkelijk tot uitvoering gebracht.

Per project selecteren we een bouwer die net zo gemotiveerd is als wij om een fraai project te realiseren.’

Wij geven vooraf een duidelijk inzicht in de kosten en mogelijkheden voor de realisatie van uw droomhuis. Neem contact met ons op en wij informeren u geheel vrijblijvend.

Margrietstraat 10A, 5141 GM Waalwijk I 0416 348693 I www.architectenbureauvanreeven.nl

Fotografie en beeld: Architectenbureau Van Reeven