Dittmar Architecten    Grasweg 49, 1031 HX Amsterdam      020 4235142    www.dittmar-architecten.nl

Dittmar Architecten

Dittmar Architecten wil aan een gevoel van thuiskomen bijdragen door ambachtelijke, klassiek geïnspireerde architectuur. Heldere plattegronden, verfijnde gevels en solide materialen resulteren in stijlvolle, comfortabele en duurzame woonhuizen.

Een eigen huis bouwen doe je om een plek te hebben die helemaal is zoals jij het wilt. Tijdens het ontwerpproces neem je de belangrijkste beslissingen: op welke plek in het huis wil je welke ruimte hebben? Wil je veel kamers of juist extra ruimtelijkheid door een vide of extra hoge plafonds? Hoe staan binnen en buiten in verbinding? Wordt het een duurzaam huis? En aan welke sfeer en materialen denk je? Het ervaren team van Dittmar Architecten neemt je in alle stappen mee en voorziet je van inspiratie en advies.

De beste ideeën werken we stap voor stap uit in een degelijk bouwbaar plan. We staan daarbij bekend om onze ambachtelijke kwaliteit en grondige aanpak. We ondersteunen het gevoel van thuiskomen met een eigentijdse vertaling van klassieke vormen. Voor het proces hechten we veel waarde aan duidelijke afspraken over bouwkosten, planning en kwaliteit.

Als voormalig lid van de welstandscommissie in Amstelveen heeft Jan Dittmar veel ervaring met gemeentelijke procedures. Door een aanbesteding te houden kunnen we een scherpe bouwprijs garanderen. Ook tijdens de uitvoering van de bouw ontzorgen we je met onze directievoering graag.

Dittmar Architecten kijkt uit naar de samenwerking om jouw ideale huis te realiseren.

Dittmar Architecten
Grasweg 49, 1031 HX Amsterdam I 020 4235142 I www.dittmar-architecten.nl