Architectenburo J.P. Roselaar bna    Wagenpad 1, 1251 RE Laren NH      035 5315252    www.architectenburoroselaar.nl

Architectenburo J.P. Roselaar bna

Architectenburo J.P. Roselaar ontwikkelt landhuizen met een romantische uitstraling en eigentijdse, strak vormgegeven villa’s. De royale woonhuizen (van 400 tot 4000 m³) worden gekenmerkt door een hoge staat van afwerking en zijn voorzien van alle denkbare gemakken.

Architect Jan Piet Roselaar: ‘Het is mijn ambitie om een bouwplan te ontwikkelen met een eigen karakter, waarin vormgeving en gebruik onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. De inbreng van een opdrachtgever is bij het ontwerpen cruciaal. Alleen een goed programma van eisen dat in nauw overleg met de opdrachtgever is opgesteld leidt tot een gedegen ontwerp.’

Het architectenteam van Roselaar draagt duurzaam en energiezuinig bouwen een warm hart toe. Om ook tijdens het bouwtraject de kwaliteit te waarborgen begeleidt het bureau bij voorkeur het gehele bouwproces. De architecten worden dan bijgestaan door adviseurs op het gebied van constructies, kostenbewaking en installaties. Roselaar onderhoudt goede contacten met een groot aantal aannemers, maar vindt dat werken met een vaste aannemer de relatie met opdrachtgevers niet ten goede komt.

Roselaar: ‘Per project wordt er door ons gezocht naar de meest geschikte aannemer. De aard van het project, de locatie en het budget zijn criteria bij de selectie, de belangen van de opdrachtgever hebben prioriteit.’ De afgebeelde villa’s zijn royale landhuizen met een landelijke uitstraling. Kenmerkend zijn het gebruik natuurlijke materialen (hout en riet) en de wijze waarop de villa’s harmoniëren met de omgeving.