Architectenburo Van Vliet    Delftsekade 31, 2266 AJ Leidschendam      070 3271600    www.architectenburovanvliet.nl

Architectenburo Van Vliet

Een gebouw ontwerpen, dat doe je samen

Als architect heeft Jan van Vliet veel ervaring met particuliere opdrachtgevers. Jan: ‘Die weten als geen ander hoe ze willen wonen en wat ze mooi vinden. Daarom word je bij ons bureau nauw betrokken bij het hele ontwerpproces. Het bouwen van je eigen huis wordt zo een mooi en spannend avontuur. In goede samenwerking realiseren we een mooi huis dat past bij jouw wensen en tevens realiseerbaar is.

We werken niet in een specifieke architectuurstijl, die wordt op maat met de opdrachtgever bepaald. Het ontwerp moet zich voegen naar de bewoner en de locatie waar het staat, mooi gevonden worden en praktisch zijn. Een gebouw ontwerpen, dat doen we samen!’

De smaak van de opdrachtgevers en de wensen over het gebruik van de ruimten zijn leidend in het ontwerpproces. ‘De liefde voor zowel het moderne als het klassieke is terug te vinden in de diversiteit van onze ontwerpen. Voor meer inspiratie en een beeld van ons werk nodigen we je uit om ook de portfolio op onze website te bekijken. ‘

Jan: ‘Een huis bouwen is soms een traject met vallen en opstaan. Dan heb je een goede adviseur nodig. Controle over het proces en vertrouwen in gekozen partners zijn van belang. Het is jouw avontuur en jouw droom. Dus jij bepaalt met wie je wilt samenwerken. Het gevoel moet goed zijn. Wij begeleiden opdrachtgevers van A tot Z.

Maak vrijblijvend een afspraak. Wij gaan graag het avontuur met je aan.’

Heb je een kavel op het oog? Kom langs voor een vrijblijvend gesprek. We kijken dan naar jouw wensen en de mogelijkheden. En we maken een kostenindicatie met een voorstel voor ons honorarium. Dan weet je wat je kunt verwachten. Graag tot ziens!

Delftsekade 31, 2266 AJ Leidschendam I 070 3271600 I www.architectenburovanvliet.nl

Fotografie en beeld: Architectenburo Van Vliet