Kleur&Vorm Architectuur – van binnen naar buiten    Ter Borchlaan 58, 9766 TX Eelderwolde      06 53143565    www.kleurenvorm.nl

www.ontroerendgoed.info

Kleur&Vorm Architectuur – van binnen naar buiten

Je thuis is meer dan een stapel stenen

Fenneke Wortelboer is sinds 2001 actief met haar bedrijf Kleur&Vorm als Functioneel Bouwplan Specialist, vanuit de gevoelskant van wonen. Haar specialisme richt zich op alle facetten die een ruimte prettiger maken. Het zijn vaak de onbewuste invloeden zoals daglicht, ruimtelijke verhoudingen, materialen, kleur en akoestiek die grootse effecten hebben op het leefplezier van de bewoners.

Als vaste sparringpartner vanaf het eerste idee om je eigen droomhuis te gaan realiseren, kan Fenneke je ondersteunen en begeleiden met haar functionele ontwerpen, inzichten en praktisch advies. Zodat je grip op de situatie houdt en gemakkelijker belangrijke beslissingen kunt nemen. Bovendien behoedt ze je voor pijnlijke missers die door ondoordachte besluiten extra geld, tijd en stress kunnen kosten.

Fenneke: ‘Een huis bouwen betekent in een korte tijd veel beslissingen nemen, waarvan je vaak de consequenties niet zo snel kunt overzien. Ontwerpen doen we samen en ontstaat door interactie, met de wensen van de bewoners en hun eigen interieur als uitgangspunt. Van binnenuit naar buiten ontwerpen wij jouw droomhuis om je heen. Je thuis voelen is heel persoonlijk en omvat meer dan een stapel stenen. De resultaten zijn dan ook uniek, persoonlijk en 100 procent op maat.’

Naast haar bouwplanbegeleidende consulten ontwerpt zij keukens, badkamers en je gehele interieur. Daarnaast spreekt Fenneke op podia en geeft zij trainingen over binnenhuisarchitectuur, belicht vanuit de gevoelskant van wonen. Zij laat mensen ervaren wat een ruimte met je kan doen, zowel positief als negatief. Ze zet haar cliënten en leerlingen steevast op een ander been. ‘Zo had ik het nog niet bekeken’, is een veelgemaakte opmerking.

Wil jij je droomhuis realiseren, zonder spijt achteraf? Neem vrijblijvend contact op.

Ter Borchlaan 58, 9766 TX Eelderwolde I 06 53143565 I www.ontroerendgoed.info / www.kleurenvorm.nl

Foto: Peter Wassing
Fotografie: Kleur&Vorm