Architektenburo van Ruth bv    Drift 22, 7991 AB Dwingeloo      0521 594949    www.ruthbv.nl

Architektenburo van Ruth bv

No nonsense bouwadvies

Architektenburo van Ruth bv is een middelgroot architectenbureau, opgericht in 1978, waar met vijf personen wordt gewerkt aan diverse opdrachten. Het team heeft ruime ervaring op het gebied van zowel woningbouw als utiliteitsbouw, voor de particuliere en professionele opdrachtgever.

De projecten die worden gerealiseerd zijn zeer divers: nieuwbouw, verbouw en renovatie van o.a. woonhuizen, monumenten, kantoren, scholen, gezondheidszorgcentra, agrarische bouw, recreatie- en bedrijfsgebouwen.

Het team van Architektenburo Van Ruth bv heeft een brede kennis in huis op het gebied van ontwerpen en bouwen waardoor opdrachtgevers vanaf de eerste schets tot en met de oplevering van het gebouw begeleid kunnen worden.

Architektenburo Van Ruth bv kan de volgende werkzaamheden voor u verrichten:
– bouwadvies
– (monumenten)inspecties
– ontwerpen
– vergunningen aanvragen
– calculaties en begrotingen maken
– constructies tekenen en berekenen
– aanbestedingen begeleiden
– bouwbegeleiding.

Uiteraard is het ook mogelijk om deels van deze diensten gebruik te maken. ‘Wij kunnen uw wensen en ideeën uitwerken en de juiste partijen zoeken om ze te realiseren. Tijdens het gehele traject zijn wij uw eerste aanspreekpunt.

Kortom: vanaf het eerste idee tot en met de oplevering kan Architektenburo Van Ruth bv veel voor u betekenen.’

Bent u geïnteresseerd?
Graag nodigen wij u uit voor een gratis en vrijblijvend eerste gesprek bij ons op kantoor in de oude smederij van Dwingeloo, of bij u op locatie.

Drift 22, 7991 AB Dwingeloo I 0521 594949 I [email protected] I www.ruthbv.nl

Fotografie: Architektenburo van Ruth