ARCHITRAAF architecten- en ingenieursbureau    De Hoogjens 20, 4254 XW Sleeuwijk      0416 693496    www.architraaf.nl

ARCHITRAAF architecten- en ingenieursbureau

Architecten- en ingenieursbureau ARCHITRAAF is in 1988 opgericht. Het team richt zich op architectonische vormgeving van sociale- en particuliere woningbouw en utiliteitsbouw en beheerst alle facetten van het ontwerp- en bouwproces. Het brede fundament van kennis en vakmanschap dat in de afgelopen jaren is opgebouwd vormt de basis waarop opdrachtgevers kunnen vertrouwen en bouwen. Het team is van veel markten thuis. Gerealiseerde projecten – van landelijk tot modern, van rietgedekte villa en notariswoning tot kasteelvilla – verschillen onderling sterk van architectuurstijl.

Architect Daan Overduin: ‘Onze portfolio wordt niet gekenmerkt door een specifieke stijl, wij maken maatwerk dat is toegespitst op de wensen van onze opdrachtgevers en houden hun belangen daarbij goed in het oog. Wij spelen in op de achtergronden, beleving en wensen van toekomstige bewoners. Samen met functionaliteit en vormgeving vormt dat de synthese voor het uiteindelijk ontwerp. Het samenspel van het fundamentele alfabet van het bouwproces, Architectuur, Bouwkunde en Constructie, vindt bij ons onder één dak plaats en dat biedt meerwaarde. Vanaf de eerste schetsontwerpen kunnen opdrachtgever, architect, bouwkundigen en constructeurs eenvoudig en snel met elkaar communiceren over een heldere opbouw, dimensionering en uitvoering van het ontwerp. Daarnaast vormt wederzijds vertrouwen de basis voor een goed eindresultaat.’

Opdrachtgevers kunnen bij ARCHITRAAF terecht voor het hele ontwerp- en bouwtraject. Van het maken van bestekken, begrotingen, werktekeningen en het verzorgen van complete bouwaanvragen tot en met het voeren van de directie en het toezicht houden tijdens het bouwen.

Voor actuele tarieven kunt u contact opnemen met het bureau. Wij maken maatwerk naar de wensen van onze opdrachtgevers.

De Hoogjens 20, 4254 XW Sleeuwijk I 0416 693496 I www.architraaf.nl