Attika Architekten    Bethaniëndwarsstraat 6m, 1012 CB Amsterdam      020 3306905    www.attika.nl

Attika Architekten

Een huis dat voelt als thuis

‘Een huis dat voelt als thuis, een woning passend op de plek en gebouwd met duurzame materialen: dát is een huis van Attika Architekten. We tekenen graag, aantrekkelijk en snel. We maken plattegronden en ruimtelijke schetsen voor zowel het interieur als de buitenkant van de woning en schetsen door totdat de klant én wijzelf tevreden zijn. De technische uitwerking van de woning doen wij standaard in 3D. Zo blijven de sfeer en het ruimtegevoel ook voor u als klant tijdens engineeringsfase te ervaren.’

Attika heeft meer dan dertig jaar ervaring en ontwerpt projecten door heel Nederland, groot en klein. Ons team bestaat uit tien personen die zich ontwikkeld hebben als specialisten in het realiseren van (drijvende) woningen. We hebben een brede kennis in huis op het gebied van duurzaam, energiezuinig bouwen. Wij werken aan vrijstaande woningen voor zelfbouwers (PO) en projecten in collectief opdrachtgeverschap (CPO). Wij kunnen het bouwproces van uw droomwoning begeleiden, van eerste schets tot en met uitvoering, inclusief vergunningen. Zodat het bouwproces soepel verloopt, zonder verrassingen in planning en kosten.

Attika werkt nauw samen met opdrachtgevers. Ons werk valt niet te categoriseren binnen één vaste architectuurstijl. Vanuit het programma, passend op de locatie, in de tijdgeest en met aandacht voor detail, materiaal en duurzaamheid komen wij tot een authentiek en op maat gemaakt ontwerp.

Het dijkhuis in Zutphen richt zich hoog op, en kijkt nieuwsgierig over de dijk. Huis 22 is ontwikkeld rondom de haard, die centraal staat in het huiselijke leven van de bewoners.

De prijs is afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever. Prijsindicatie ontwerp- en bouwkosten op aanvraag. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Bethaniëndwarsstraat 6m, 1012 CB Amsterdam I 020 3306905 I www.attika.nl

Fotografie: Kees Hummel