René Scholten Architectuur    Burgemeester van Nispenstraat 15, 7103 WH Winterswijk      06 18142864    www.renescholtenarchitectuur.nl

René Scholten Architectuur

Heldere, persoonlijke ontwerpen

Architect René Scholten is actief op het gebied van particuliere woningbouw, zowel bij nieuwbouw en verbouw als bij herbestemmingsprojecten. Zijn werk is het best te categoriseren als modern. Eenvoud, heldere, strakke lijnen en sprekende materialen zijn kenmerkend voor zijn portfolio.

Scholten ontwerpt altijd vanuit de (woon)wensen van zijn opdrachtgevers. Aan de hand van digitale 3D-schetsen en plattegronden maakt hij zijn ontwerpen inzichtelijk. Door hier samen met zijn opdrachtgevers actief op te reageren wordt duidelijk wat de wensen en mogelijkheden zijn en wordt het ontwerp 100 procent op maat gemaakt.

René: ‘Het blijkt dat ik vaak meer kan bieden dan opdrachtgevers aanvankelijk denken. In de ontwerpen probeer ik altijd aansluiting te zoeken met het landschap of de omliggende bebouwing. Door rekening te houden met zichtlijnen, de natuurlijke omgeving en de oriëntatie op de zon krijg je bij iedere opgave dat zowel het ontwerp als de omgeving op een unieke manier wordt verrijkt.’

Scholten begeleidt opdrachtgevers bij het ontwerpproces, van het technische tekenwerk en het aanvragen van de omgevingsvergunning tot en met de bouwbegeleiding. Alles gebeurt in eigen beheer, waardoor alle ambities ook daadwerkelijk volgens plan gerealiseerd worden.

Voor actuele tarieven kunt u contact opnemen met de architect.

Burgemeester van Nispenstraat 15, 7103 WH Winterswijk I 06 18142864 I www.renescholtenarchitectuur.nl

Fotografie: René Scholten Architectuur