BAAS architecten    Kraaivenstraat 25-49, 5048 AB Tilburg      06 51931548    www.baasarchitecten.nl

BAAS architecten

Niet op zoek naar een huis, maar een thuis? Dan is BAAS architecten de juiste partij! Door samen met u als opdrachtgever uw woonambities te onderzoeken creëert het architectenteam van Martijn en Roy een plek die u echt raakt.

De architectuurstijl kenmerkt zich als modern en eigentijds, waarbij alledaagse ervaringen en relaties tot de omgeving worden geaccentueerd. Wij beschouwen iedere opgave als uniek, hetgeen in combinatie met onze persoonlijke benadering en aanpak op maat zeer wordt gewaardeerd door onze opdrachtgevers.

Als geen ander weten wij dat het realiseren van een nieuwbouwwoning meer omvat dan alleen het maken van een ontwerp. We ondersteunen opdrachtgevers van creatie tot en met realisatie, van het ontwerpproces tot en met begeleiding op de bouwplaats.

Om tot het gewenste resultaat te komen werken wij altijd vanaf een vroeg stadium nauw samen met alle betrokken partijen, waarbij we samen de financiële haalbaarheid toetsen en een kwalitatief hoog afwerkniveau realiseren. Gezien onze aanvullende bouwtechnische kennis, zijn wij gespecialiseerd in innovatieve bouwmethoden als staalframe. Een methode die wij als uitermate geschikt ervaren voor het realiseren van energiezuinige woningen met een verkorte bouwtijd.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen creëren? Maak een vrijblijvende afspraak voor een nadere kennismaking of neem een kijkje op onze webpagina.

Passiefwoning – Breukelen
Prijsindicatie ontwerp- en bouwkosten: ± € 305.000,- (excl. btw).
Vloeroppervlak: 205 m2 BVO.
Gevelmateriaal: hout, beton, gevelsteen.
Constructiemethode: staalframe. Inclusief alle installaties voor een nul-op-de-meter woning.

Kraaivenstraat 25-49, 5048 AB Tilburg I 06 51931548 I [email protected] I www.baasarchitecten.nl