BAAS architecten    Kraaivenstraat 25-49, 5048 AB Tilburg      06 51931548    www.baasarchitecten.nl

BAAS architecten

Architectuur | Interieur | Staalframe

BAAS architecten is een architectenbureau waar met passie en vakbekwaamheid aan moderne architectuur wordt gewerkt. ‘Onze ervaring in moderne architectuur en techniek maakt dat wij een houvast vormen voor onze opdrachtgevers gedurende de verschillende fases van het bouwproces; dit schept vertrouwen en creëert een band.

Voor ons is architectuur een middel om de verbinding te laten ontstaan tussen de mens en zijn omgeving. Daarbij trachten wij persoonlijke belevingen en unieke dagelijkse momenten middels een gebouw te onthullen en te versterken. Ieder ontwerp krijgt een persoonlijk concept. Deze uniciteit, in combinatie met onze persoonlijke benadering, wordt door veel van onze opdrachtgevers als bijzonder en onmisbaar ervaren.

In (bouw)teamverband richten wij samen het hele proces in, waarbij wij vanaf de eerste ontwerplijnen tot en met het managen van esthetische en technische kwaliteit van de bouw, betrokken zullen zijn.

Wij gebruiken innovatieve en digitale hulpmiddelen die opdrachtgevers hun toekomstige eigen woning alvast virtueel kunnen laten ervaren en beleven. Deze driedimensionale modellen en integratie van informatie zorgen er ook voor dat wij oog hebben voor ieder detail in de bouw. Onze aanvullende expertise in staalframeconstructies leidt mede tot de realisatie van al onze moderne ontwerpconcepten.

Ons betrokken team zet zich continu in om met onze architectuur grenzen te blijven verleggen en tot een perfecte realisatie te komen.‘

Neem voor een persoonlijke kennismaking gerust contact met ons op. Kijk voor meer informatie op: www.baasarchitecten.nl

Kraaivenstraat 25-49, 5048 AB Tilburg I 06 51931548 I [email protected] I www.baasarchitecten.nl

Fotografie: Martijn Heil & Baas architecten