BDC Ingenieurs en Architecten    Wierdensestraat 110, 7461 BK Rijssen      0548 514443    www.bdc.nl

BDC Ingenieurs en Architecten

Duurzaamheid en energieneutrale woonconcepten spelen een steeds grotere rol in de particuliere woningbouw. Materiaalkeuze en de ervaring van de ontwerper en bouwer zijn bepalend voor het uiteindelijke energieverbruik en de duurzaamheid van een woning.

BDC architecten is een landelijk opererend middelgroot bureau met ruim dertig jaar ervaring in het realiseren van particuliere woningen. Het bureau bestaat uit drie pijlers: architecten, ingenieurs en vastgoed consulting. Elke
pijler heeft zijn specialiteiten, de onderlinge synergie maakt de samenwerking efficiënt. Naast het ontwerpen van woningen en gebouwen wordt ook de totale uitwerking inclusief de energievraagstukken binnen het kantoor uitgewerkt. Doel is een efficiënt proces en een optimaal resultaat waarin de opdrachtgever centraal staat.

Volgens de visie van de architecten van BDC is architectuur de kunst van het bouwen en creativiteit de wezenlijke gedrevenheid van elke architect. De droom van het team is om op basis van rationele kennis en door een creatieve zoektocht naar innovatie ontwerpen te realiseren die een ziel hebben en de emotie raken.

Het bureau heeft inmiddels veel woningbouwconcepten uitgewerkt. Het handschrift van de architecten valt niet te categoriseren binnen een in de architectuur gangbare stijl of ‘isme’. De opdrachtgever bepaalt de richting en wordt tijdens het hele ontwerptraject intensief begeleid en gevraagd en ongevraagd geadviseerd. Energievraagstukken worden binnen het kantoor opgelost. Op deze wijze kan de architect een woning ontwerpen die optimaal past bij de wensen en eisen van de toekomstige bewoners.

Prijsindicatie ontwerp- en bouwkosten afhankelijk van eisen, wensen en budget opdrachtgever.

Wierdensestraat 110, 7461 BK Rijssen I 0548 514443
www.bdc.nl