Ben Kraan Architecten bna    Prins Hendrikstraat 16, 2411 CT Bodegraven      0172 619211    www.benkraan.nl

Ben Kraan Architecten bna

Ben Kraan architecten bna is de afgelopen dertig jaar actief als een full-service architectenbureau. Het architectenteam koppelt jeugdig enthousiasme aan gedegen ervaring om bij iedere opdracht een optimaal resultaat te genereren. De gevarieerde portfolio bestaat uit grote en kleine projecten. Aandacht voor maatschappelijke en technische ontwikkelingen maken de gebouwen eigentijds zonder dat ze modieus zijn.

Het bureau is toegerust om aan alle fasen van het ontwerp- en bouwproces een bijdrage te leveren. Van technisch advies en tekenwerk tot en met het bouwtoezicht en de directievoering. Architect Ben Kraan: ‘De zorg die we hebben voor de kwaliteit van het hele proces komt onder andere tot uiting in onze ISO-certificering. We houden rekening met duurzaamheid op vlakken als: investering, bouw, exploitatie en beleving. In onze ontwerpen zoeken wij altijd naar passende oplossingen. Functionaliteit, stijl maar ook stedenbouwkundige inpassing zijn leidraad. Waar mogelijk zullen we daar een bijdrage aan leveren. In de omgang met anderen zijn wij toegankelijk, concreet en praktisch zonder daarbij de belangen die spelen uit het oog te verliezen. Voor particuliere woningbouw geldt: een huis is een “thuis”.

Luisteren naar de opdrachtgever, respectvol omgaan met zijn persoonlijke voorkeuren en laagdrempeligheid in de omgang krijgen bij particuliere projecten dan ook onze volle aandacht.’