Benerink Architecten    St Ignatiusstraat 255, 4817 KK Breda      06 10810555    www.benerinkarchitecten.nl

Benerink Architecten

Bouw en verbouw in relatie met de omgeving

Opgericht in 2006 door Marc Benerink is het bureau bekend door verbouw en nieuwbouw van woonhuizen waarbij gezocht wordt naar een subtiele relatie met de omgeving, een vanzelfsprekende interne organisatie en ruimtelijkheid. Ook wordt gezocht naar een warme en natuurlijke materialisatie van het gebouw. Inmiddels heeft het bureau talloze kleine en grotere nieuwbouwprojecten op zijn naam staan.

De betrokkenheid met de opdrachtgever speelt een grote rol in het ontwerpproces. Elk nieuw project wordt individueel benaderd en in nauw overleg met de opdrachtgever uitgewerkt. Deze wordt intensief begeleid tijdens het hele ontwerp- en bouwproces, en daarnaast ook uitgedaagd om verrassende, minder voor de hand liggende keuzes te maken. Waar nodig worden samenwerkingen aangegaan om de opdrachtgever nog beter van dienst te kunnen zijn.

Uiteraard ligt onze focus op het realiseren van duurzame woningen; dit geldt zowel voor nieuwbouw als voor verbouw. Slimme keuzes vroeg in het ontwerpproces, materialisatie en begeleiding tijdens de uitvoering van het project zorgen voor een optimale woning, zowel in comfort als energiezuinigheid, kosten en milieuaspecten.

Voor actuele tarieven kunt u contact opnemen met het bureau. Een eerste kennismakingsgesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend.

St. Ignatiusstraat 255, 4817 KK Breda I 06 10810555 I www.benerinkarchitecten.nl

Fotografie: Tim Eshuis