BO6 architecten    Pedro de Medinalaan 87, 1086 XP Amsterdam      06 21573376    www.bo6.nl

BO6 architecten

‘Rieteiland Oost is een prachtige plek waar je nog steeds in Amsterdam woont maar vooral buiten bent. BO6 realiseerde inmiddels vijf villa’s op Rieteiland Oost met ieder een eigen identiteit en uitstraling.

BO6 architecten maakt woonhuizen die ruimtelijk, plezierig en functioneel zijn. Wij proberen samen met onze opdrachtgevers het onderste uit de kan te halen. Dat is een heel proces. Wij denken dat het de moeite waard is om echt iets met elkaar aan te gaan en te bereiken.

BO6 architecten bestaat sinds 2000. Wij adviseren, rekenen, tekenen en begeleiden van begin tot eind. Van ruimtelijke schema’s tot en met het interieur. Inmiddels bijna vijftig woonhuizen en villa’s verder denken we dat we serieuze bagage meenemen.

Wij nodigen geïnteresseerden graag uit om met ons in gesprek te gaan. Wij vinden het erg belangrijk dat er een klik met elkaar ontstaat. Als er iets belangrijk is bij het bouwen van je eigen woonhuis is het dat er energie met elkaar ontstaat. Dit in combinatie met vertrouwen in onze manier van ontwerpen en professionaliteit.’
Rene de Prie
[email protected]
06 21573376

Hanke Lumens
[email protected]
06 50640540

Adres
Pedro de Medinalaan 87b
1086 XP Amsterdam