BOUWJEEIGENHUIS.NL    Pegasusstraat 7, 2516 AR Den Haag      070 3222757    www.bouwjeeigenhuis.nl

BOUWJEEIGENHUIS.NL

Een gemeenschappelijke visie op bou­wen in (collectief) particulier opdrachtgeverschap heeft er in 2004 toe geleid dat de architecten Jeroen Lange, Maarten Innemee en Bas van den Broeck het bureau STUDIOSCHAEFFER ARCHITECTEN BNA hebben opgericht.

Jeroen: ‘Inmiddels bestaat tachtig procent van onze opdrachtgevers uit particulieren die over het algemeen weinig kennis hebben van het ontwerp- en bouwproces. Het is onze ambitie om een open en laagdrempelig architectenbureau te zijn en om particulieren op een inzichtelijke wijze te informeren over de vele (bouw)mogelijkheden die er zijn. Speciaal daarvoor hebben we het platform BOUWJEEIGENHUIS.NL opgericht. Bovendien hebben we elke dinsdagmiddag vanaf half vijf een inloopspreek­uur op onze vestiging in Den Haag. Particulieren kunnen hier zonder afspraak terecht voor een vrijblijvend advies. Ook in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Leiden kan men terecht. Onze projectarchitecten zijn ook werkzaam in deze regio’s en zijn op de hoogte van de regionale regelgeving. Onze architectuur wordt bepaald door de locatie en de wensen van de toekomstige gebruikers en komt in nauwe samenspraak met de opdrachtgever tot stand. Wij prikkelen opdrachtgevers om ons uit te dagen met ideeën waar wij dan weer een moderne vorm aan geven.’

Het ontwerp van deze moderne woning in Ter Aar is een vertaling van de wensen van de opdrachtgever en is duidelijk geïnspireerd door de landelijke omgeving. De woning heeft veel licht, lucht en ruimte en wordt gekenmerkt door de open relatie die zij met het omliggende water aangaat. De woning is een zogenaamd passiefhuis en is luchtdicht waardoor een hoge isolatiewaarde zorgt voor een minimale energiebehoefte.

Woonhuis – Ter Aar
Prijsindicatie ontwerp- en bouwkosten: ± € 325.000,- incl. btw.
Vloeroppervlak: 178 m2.
Inhoud woning: 666 m3.
Constructiemethode: staalframebouw.
Gevelmateriaal: glas, hout en beton.

Pegasusstraat 7, 2516 AR Den Haag I 070 3222757
www.bouwjeeigenhuis.nl