RGtects I architectuur en interieur    Kerk van Bret, Kastrupstraat 11d, 1043 CR Amsterdam   06 29072173    www.RGtects.com

RGtects I architectuur en interieur

RGtects is een ambitieus bureau gespecialiseerd in woningbouw voor en met particulieren. RGtects is sterk in het ontwikkelen van woningen met een uitgesproken karakter. Iedere opdracht wordt met passie en persoonlijke aandacht ontworpen vanuit de eisen en wensen van de opdrachtgever en de randvoorwaarden van de locatie. We zijn er dan ook niet voor onszelf, maar voor u.

Niet iedereen krijgt de kans om een eigen huis te (laten) ontwerpen en bouwen, maar op het moment dat de mogelijkheid zich voordoet wilt u die dan ook ten volle benutten. RGtects is er om het hele traject te begeleiden en al uw wensen, eisen en ideeën om te zetten in een ruimtelijk, inspirerend en helder ontwerp.

In onze ontwerpen staat een flexibele woningplattegrond centraal. Verschillende ruimtes krijgen een eigen sfeer. Samen met een kring van adviseurs zorgen wij ervoor dat uw woning binnen de gangbare duurzaamheidseisen en binnen het door u gestelde budget wordt uitgevoerd.

RGtects gelooft erin dat producten die met passie en persoonlijke aandacht ontworpen zijn een meerwaarde opleveren. Neem vrijblijvend contact met ons op, dan kijken we graag wat we voor u kunnen betekenen.

Alle door RGtects ontworpen woningen zijn maatwerk. Een vaste prijsindicatie is lastig te geven. Een op maat gemaakte woning bouwt u al vanaf € 220.000,- (incl. btw en ontwerpkosten). Wij vertellen u graag meer tijdens een gratis en vrijblijvend eerste gesprek.

Kerk van Bret, Kastrupstraat 11d, 1043 CR Amsterdam I 06 29072173
www.RGtects.com