Brummelhuis    Grote Voort 221, 8041 BK Zwolle      038 7501930    www.brummelhuis.nl

Brummelhuis

Brummelhuis is een dochteronderneming van BPD (voorheen Bouwfonds Ontwikkeling) en al jaren een vertrouwd begrip bij het ontwerpen en bouwen van woningen voor particulieren. Van rijtjes- en starterswoningen tot vrijstaande villa’s en de recentelijk geïntroduceerde ‘Alles Kan Villa’: een uniek woonconcept waarmee opdrachtgevers samen met een woningadviseur van Brummelhuis naar eigen ideeën een huis kunnen indelen.

Rinus Holland: ‘De kleur van de gevel, de indeling en situering van de kamers tot de vorm van een eventuele uitbouw: de toekomstige bewoner mag het allemaal zelf zeggen. Ons motto is niet voor niets “Samen bouwen”. Opdrachtgevers staan bij ons centraal in het hele ontwerp- en bouwproces, we geven vorm aan ideeën en woonwensen en verrassen de opdrachtgever met een prachtig woningontwerp. Onze woningadviseur begeleidt het hele proces en verzorgt alle vergunningen.

We beschikken over een landelijk netwerk, adviseurs kunnen particulieren per regio specifiek inlichten over de mogelijkheden.’ De ontwerpen van Brummelhuis zijn breed georiënteerd; bouwen in elke architectuurstijl en in verschillende prijsklassen is mogelijk. Van moderne, klassieke of landelijke architectuur tot een eigen uniek ontwerp.

Rinus Holland: ‘Onze ontwerpers zitten nooit stil: altijd speelt er wel een idee door hun hoofd en iedere maand wordt er een nieuw eigen ontwerp op de website getoond. Een ingewikkelde aanbesteding organiseren om een geschikte aannemer te vinden die de ontwerpen kan uitvoeren is niet nodig: Brummelhuis opereert landelijk en werkt samen met regionale aannemers.’

Woonhuis Klassiek – Lexmond
Prijsindicatie ontwerp- en bouwkosten: vanaf € 215.000,- (excl. btw).
Vloeroppervlak: 233 m2 (GBO).
Inhoud woning: 810 m3.
Gevelmateriaal: traditioneel.
Woning voldoet aan bouwbesluit en EPN norm ≤ 0,6.

Grote Voort 221, 8041 BK Zwolle I 038 7501930
www.brummelhuis.nl