BUFFALO401    Nieuwpoortkade 2a, 1055 RX Amsterdam      020 6060716    www.buffalo401.nl

BUFFALO401

De ontwerpen van BUFFALO401 vallen op door hun moderne signatuur met losse touch. Architectuur moet volgens de architecten Jacco van der Linden en Wilma Meijer vooral licht, kleurrijk, natuurlijk en tactiel zijn. Het bureau realiseert interieur- en exterieurarchitectuur en is gespecialiseerd in het ontwerpen van (passief-)huizen waarin maximaal wordt geprofiteerd van natuurlijke warmte, licht en lucht.

Het werk van BUFFALO401 is transparant, strak en nauwkeurig gedetailleerd met een grote architectonische expressie en rijk gebruik van duurzame materialen. De vrijstaande woningen en stadswoningen die door BUFFALO401 worden ontworpen zijn als maatpakken.

BUFFALO401: ‘We investeren in persoonlijk contact en streven naar een optimaal wederzijds commitment. De basis voor een goed en fijn huis is nu eenmaal een helder inzicht in de wensen, mogelijkheden en persoonlijkheden van de toekomstige bewoners. In een uitgebreide dialoog zoeken we uit wat we van elkaar verwachten. Persoonlijke wensen van de klant, gecombineerd met onze inzet en gedrevenheid voor het vak resulteren in een verrassend bouwplan met een functionele opzet, hedendaagse techniek, ruimtelijkheid en sfeer. We streven ernaar een ontwerp te maken dat meer is dan de som der delen.’

Wilma Meijer en Jacco van der Linden regelen alle nodige vergunningen en offertes van bouwbedrijven. Ze begeleiden het hele bouwproces en controleren de aannemer. Hun klanten besparen hierbij al snel 10 procent op de totale kosten. Neem contact op voor een kosteloos, verkennend gesprek.

Hoekwoning in Nieuw Leyden – Leiden
Prijsindicatie ontwerp- en adviesbouwkoste
n: ± € 31480,-
(incl. btw). Bouwkosten: ± € 290.000,- (incl. btw).
Bruto vloeroppervlak: 225 m2. Wanden: kalkzandsteen,
betonnen vloeren en dak, isolatie-gevelpleister systeem.

Nieuwpoortkade 2a, 1055 RX Amsterdam I 020 6060716 I www.buffalo401.nl