Bureau Kroner    Spijkermakersstraat 101, 2512 ET Den Haag      070 3020735    www.bureaukroner.nl

Bureau Kroner

Bureau Kroner is opgericht door architect Mark Graafland en decorontwerper Solita Stucken en is gespecialiseerd in binnenstedelijk bouwen. Het motto van het bureau is: meedenken! Graafland: ‘Door goed naar toekomstige bewoners te luisteren en informatie met gevoel te interpreteren komen wij tot een heel persoonlijk ontwerp. We bieden twee concepten aan waarmee we voor en met onze opdrachtgevers aan het werk gaan.

Opdrachtgevers die al helemaal in hun hoofd hebben wat ze graag willen hebben, worden door ons in het hele ontwerp- en bouwproces begeleid en geholpen om dromen en (woon)wensen om te zetten in een realiseerbaar ontwerp. Een concept waarmee opdrachtgevers van de eerste ideeën en tekeningen tot en met het inrichten samen met ons hun eigen huis realiseren. Wij geven persoonlijke ideeën vorm in elke mogelijke stijl. Een ontzettend leuk proces waarin ideeën werkelijkheid worden en een eigen huis ontwerpen en bouwen een feest wordt!

Opdrachtgevers die wel het plezier van het ontwerptraject willen ervaren maar niet met de zorgen van het bouwtraject willen worden geconfronteerd, bieden we een concept aan waarbij wensen door ons worden verwerkt in een sleutelklaar woonhuis. Een concept op basis van een prefab casco; van ontwerp en vergunning tot complete bouw en oplevering. De gevels worden in nauw overleg met de opdrachtgever ontworpen in een prachtige en duurzame stedelijke architectuur. De woningen hebben een hoogwaardige detaillering en afwerking, zijn voorzien van duurzame energiesystemen en vernieuwbare materialen. Vloeren, gevels en daken hebben hoge isolatiewaarden. Het is een snel en efficiënt bouwsysteem op basis van prefabricage dat in drie maanden wordt gerealiseerd.’

Prijsindicatie ontwerp- en bouwkosten: ± € 215.000,-
(excl. btw). Vloeroppervlak: 216 m2 bvo. Inhoud woning:
580 m3. Constructiemethode: prefab casco beton en
houtskelet. gevelmateriaal: baksteen.
Extra pakket nul op de meter: ± € 22.000,- (excl. btw).

Spijkermakersstraat 101, 2512 ET Den Haag I 070 3020735 I www.bureaukroner.nl