buro PRS    Lambertus Hortensiuslaan 13B, 1412 GV Naarden      035 6949492    www.buro-prs.nl

buro PRS

Buro PRS is in 2001 ontstaan uit het samenwerkingsverband tussen architect Rik Sybesma en bouwkundig projectleider Peter Rozendal. De creatieve leiding van het bureau is in handen van Sybesma, de bouwkundige verantwoording ligt bij Rozendal. Door deze combinatie van disciplines worden bouwkundige vraagstukken op een creatieve, verrassende en vooral mooie manier opgelost en wordt er meerwaarde gegenereerd op het gebied van detaillering, een voorwaarde om een uitgebalanceerd en mooi resultaat te bereiken. Inmiddels realiseert buro PRS exterieur- en interieurprojecten in nieuwbouw, verbouw en inrichting voor bedrijven en particulieren.

Het werk van buro PRS wordt gekenmerkt door een zorgvuldige benadering van de ontwerpopgave. Waarbij nauw wordt aangesloten op de wensen van de klant. In een stijl die in de verte geïnspireerd lijkt door art deco en door de architectuur van de Amsterdamse School (1910): stijlvol en met oog voor detail.

Sybesma: ‘De kunst van een goed ontwerp is iets nieuws te realiseren dat het gevoel geeft er altijd al geweest te zijn. Wij laten ons dan ook graag inspireren door ontwerpen en designs uit heden en verleden en beelden van alledag en leveren maatwerk bij het omzetten van woonwensen.

Naast originaliteit en het aanbrengen van verrassende details staan we voor kwaliteit, functionaliteit en samenwerking en is bruikbaarheid een belangrijk uitgangspunt in ons werk. Particulieren kunnen ons inschakelen bij (eerste) plannen voor verbouw, nieuwbouw en renovatie. We begeleiden het hele bouwproces van de bouwaanvraag tot en met de oplevering.’

Voor actuele tarieven kunt u contact opnemen met het bureau.

Lambertus Hortensiuslaan 13B, 1412 GV Naarden I 035 6949492 I www.buro-prs.nl