Architecten Buro Stilma    Concordia 1, 4416 HC Kruiningen      06 39762168    www.burostilma.nl

Architecten Buro Stilma

Villa’s met eigen identiteit

ir. Wout NH Stilma deed sinds 2007 werkervaring op bij een aantal gerenommeerde architectenbureaus voordat hij in 2011 zijn eigen bureau startte. Stilma heeft een grote verscheidenheid aan ervaring in zowel binnen en buitenland in verschillende sectoren en ziet in elke opgave een kans ontwerpen te maken die zich onderscheiden door een eigen identiteit.

Stilma: ‘We realiseren architectuur op maat door persoonlijke wensen van opdrachtgevers te vertalen in een ontwerp. Er wordt in uiteenlopende stijlen gewerkt waarbij tijdloze elementen en actuele architectuurtrends gecombineerd worden. Zo realiseren we afgewogen landelijke- of klassieke of moderne plannen. Bij elke opgave zoeken we kansen om bijzondere unieke projecten te realiseren.’

De portfolio van Buro Stilma bevat gebouwen die gebaseerd zijn op nieuwe, innovatieve bouw-technologieën of materialen, ontworpen met een artistieke inslag. We laten graag zien wat er mogelijk is na een creative blik binnen en buiten de gevraagde wensen van de opdrachtgever.

Het ontwerp van Villa Carib is kenmerkend voor het handschrift en van de ontwerpvrijheid van Buro Stilma. De woning is opgebouwd uit een PS combinatie begane grondvloer, met breedplaat verdiepings- en dakvloeren. De binnenmuren zijn keramisch (ideaal voor krimp- en scheurvrij bouwen) met hierop verlijmd en verankerd 40cm dik recyclebaar milieuvriendelijk EPS (geëxpandeerd polystyreen) isolatiemateriaal, afgewerkt met een gevelstucsysteem.

Villa Carib – Kruiningen
Prijsindicatie ontwerp- en bouwkosten: ± € 400.000,- (incl. btw). Vloeroppervlak: 265 m2 BVO. Inhoud woning: 910 m3. Con-structie: keramisch binnenmuur, EPS-isolatie, PS-combinatie, breedplaat. Gevelmateriaal: gevelstucstysteem. Passiefhuis.

Concordia 1, 4416 HC Kruiningen I 06 39762168 I www.burostilma.nl