Fullwood Wohnblockhaus    Vestiging NL: Van Roosmalenstraat 3, 5801 CC Venray     06 54230204    www.fullwoodnederland.nl

Fullwood Wohnblockhaus

Moderne luxueuze logwoning

Sinds 1978 combineert het Duitse familiebedrijf Fullwood traditioneel vakmanschap met moderne technologie. Dat resulteert in exclusieve houtlogbouwwoningen die onder architectuur met moderne constructie en volgens de huidige voorschriften voor hittebescherming en energiebesparing worden gerealiseerd.

Een innovatief montagesysteem in de fabriek zorgt voor een nauwkeurige (en weersonafhankelijke) productie, zodat een korte montagetijd op de bouwplaats gegarandeerd is.

De 25 centimeter dikke geïsoleerde blokwand van mas-sief houten stammen met kernisolatie is erg populair bij Nederlandse bouwers. Het is energie-efficiënt en duurzaam. Het biedt ook veel ontwerpvrijheid. De muren zijn zettingsvrij en garanderen een zeer goede winddichtheid en warmte-isolatie.

Elke Fullwood-woning wordt zorgvuldig en op maat gerealiseerd volgens de wensen en woonbehoeften van de opdrachtgever. Productie en montage worden volgens RAL-kwaliteit uitgevoerd (RAL=Reichs-Ausschuss für Lieferbedingungen, red.). De ecologische logwoningen leveren zelfs een belangrijke bijdrage aan actieve klimaatbescherming. Dit wordt door het RAL-keurmerk voor ‘CO2-reducerende houtconstructies’ bevestigd.

Het gezonde binnenklimaat van een Fullwood Wohnblockhaus garandeert een leven lang luxueus wonen in de gezellige sfeer van een houten woning.

Fullwood-Wohnblockhaus, woonhuis – Mittelfranken
Prijsindicatie ontwerp- en bouwkosten turnkey: ± € 280.000,- (incl. btw). Vloeroppervlak: 155 m2. Inhoud woning: 592 m3.
Constructiemethode: gecombineerde blokwand met zachte houtvezelisolatie. Gevelmateriaal: Noors grenen.

Vestiging NL: Van Roosmalenstraat 3, 5801 CC Venray I 06 54230204 I www.fullwoodnederland.nl

Fotografie: Uwe Weiser