D&M architecten    Rosendaalselaan 4, 6891 DB Rozendaal      026 4457949    www.dm-architecten.nl

D&M architecten

Het bureau dat in 1992 is opgericht heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een architectenbureau met een veelzijdig portfolio. Grote gemene deler is dat de ontwerpen zijn gemaakt met en voor de bewoners. Dit leidt tot unieke woonhuizen die passen bij de opdrachtgever en bij de locatie.

Door de ervaring in de restauratie worden er klassieke thema’s toegepast in eigentijdse ontwerpen. Bij veel van de villa’s die door het bureau zijn gerealiseerd is ook het interieur mee ontworpen waardoor er een harmonieus totaalbeeld ontstaat. Veel klanten maken ook gebruik van de mogelijkheid om de tuin integraal mee vorm te geven met het huis.

Het team werkt letterlijk klantgericht, zowel in nieuwbouw- als in uitbreidings- en restauratieprojecten. Directeur Jurrien de Mik: ‘Ons streven is om oplossingen aan te dragen die voortkomen uit de opgave en niet vanuit een zeker stijlprincipe. Passend bij het beschikbare budget ontwerpen we een op maat gemaakte woning die past bij de opdrachtgever en de omgeving.’

In de boerderij in Buren zijn historische stijlkenmerken gecombineerd met moderne elementen. De architectuur met geometrische basisvormen van de villa in Arnhem valt het beste te categoriseren binnen de stijl van het modernisme, waarbij het functionele voorrang heeft op de vorm en ornamenten ontbreken. De villa in Rozendaal is ontworpen in een moderne stijl die is geïnspireerd op typologieën uit de omgeving.

Alle huizen reageren op hun specifieke locatie. Gebruik makend van de landschappelijke elementen voegen de huizen zich harmonieus in hun natuurlijke omgeving.

Boerderij Buren
Prijsindicatie ontwerpkosten incl bouwbegeleiding: ± € 50.000,-.
Bouwkosten: ± € 600.000,- (incl. btw).
Vloeroppervlak: 270 m2.
Inhoud woning: 975 m3. Constructie: gevels zink / metselwerk.
Gevelmateriaal: hybride staal / houtskeletbouw / traditioneel.

Rosendaalselaan 4, 6891 DB Rozendaal I 026 4457949
www.dm-architecten.nl