Dok architecten    Funenpark 1, 1018 AK Amsterdam      020 3449700    www.dokarchitecten.nl

Dok architecten

Goed luisteren naar de wensen van de opdrachtgever en het vertalen daarvan is een kerncompetentie van Dok architecten. In samenspraak met de gebruiker maken wij goede plattegronden, mooie buitenruimten en een
bijzondere detaillering.

Elk ontwerpproces beginnen wij met gesprekken met de gebruikers, om zo het Programma van Eisen te vertalen in de gewenste sfeer. Alle eerste schetsen verschijnen in ruimtelijke informatiemodellen (BIM), die de gebruikers kunnen lezen en afspelen. Je kunt als gebruiker door het ontwerp lopen en er veel informatie uithalen. Wij ontwerpen alle fasen in maquettes, schetsen en 3D BIM, het systeem dat de opdrachtgever de gelegenheid geeft om het proces stap voor stap te volgen en mee te beslissen.

Dok architecten is een architectenbureau met een uitgebreide expertise en ervaring. Ons werk kenmerkt zich door aandacht voor de locatie en gebruiker, kracht, kleur en expressie. U ziet op deze pagina hoe veelzijdig ons werk is. Hedendaagse pandjes in de Vechtse bouwtraditie in Maarssen. Een royale villa gebouwd in het gedachtengoed van Frank Lloyd Wright, horizontaliteit en overstekende kappen. Een stoere villa met industriële touch gebouwd in ambachtelijk metselwerk. Romantische Witte Villa’s met vele openslaande deuren en hoge open veranda’s. Alle geheel passend bij de opdracht.

Voor actuele tarieven kunt u contact opnemen met de architect. Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Funenpark 1, 1018 AK Amsterdam I 020 3449700
www.dokarchitecten.nl