Dutch Design Studio    Anthonie Fokkerstraat 31b, 3772 MP Barneveld      0342 435337    www.dds-bta.nl

Dutch Design Studio

Van droom naar droomhuis

‘U wilt uw vrijstaande droomhuis realiseren? Met straks zo min mogelijk energiekosten en een uitstraling die helemaal past bij uw sfeer en mogelijkheden? En u wilt gedurende het hele proces precies op de hoogte gehouden worden omtrent de ontwikkelingen? Betrek dan Dutch Design Studio in uw zoektocht en laat u verrassen ten aanzien van de effectiviteit van het team.

Dutch Design Studio is heel creatief. Met vernieuwende bouwsystemen bijvoorbeeld. Toch wordt uw huis niet ons ontwerp, maar uw ontwerp. Wij vertalen úw wensen naar papier. In de vorm van 3D-schetsen en vervolgens in tekeningen waarmee uw huis gebouwd kan worden.

Stap voor stap ontwerpen we samen met u uw nieuwe huis. Als het kan, betrekken wij u in een zo vroeg mogelijk stadium, evenals een aannemer. U, wij en de aannemer vormen een bouwteam en dat blijkt in de praktijk de maximale zekerheid te bieden voor u als opdrachtgever. Er zijn geen vragen, geen twijfels of onverwachte kosten. En daar profiteert u van in de vorm van een perfect huis. Helemaal naar uw wensen ontworpen en binnen het beschikbare budget gebouwd.

Hebt u al een kavel op het oog? Wij kijken kosteloos met u mee om uw droomhuis te ontwerpen. Op deze pagina’s zijn enkele resultaten van zo’n bijzondere samenwerking te zien. Kijk op onze website naar meer voorbeelden en maak een afspraak voor een (vrijblijvend) gesprek.’

Ook onze prijs is maatwerk. De prijs voor de ontwerpkosten is afhankelijk van omvang, complexiteit en gewenste advieswerkzaamheden. U bent uiteraard van harte welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Kijk voor meer informatie op onze website of vraag de brochure aan.

Anthonie Fokkerstraat 31b, 3772 MP Barneveld I 0342 435337 I www.dds-bta.nl

Fotografie en beeld: Dutch Design Studio