EAA erik aarts architect    Citroenvlinder 1, 5708 DP Helmond      06 27142608    www.erikaartsarchitect.nl

EAA erik aarts architect

Architect Erik Aarts heeft zijn architectenbureau in 2004 opgericht met de ambitie om passie en vakmanschap te vertalen in woningen met een hoge belevingskwaliteit.

Het werk van Aarts is het best te categoriseren als klassiek modernisme en wordt gekenmerkt door de manier waarop lokale bouwtradities op een vernieuwende wijze worden ingevoegd in eigentijdse, plaatsgebonden architectuur die opgaat in de omgeving. Er wordt daarbij vaak gebruikgemaakt van regiogebonden elementen als het klimaat, materialen, kleuren en licht.

Erik Aarts: ‘Als onderdeel van een team ontwikkel ik samen met mijn opdrachtgevers een visie waarbij disciplines als architectuur, interieur en landschap met elkaar worden verbonden. Creativiteit wordt maximaal ingezet om een woning te creëren met een ruimtelijke, sfeervolle leefomgeving.

Elk project begint met een idee en is een zoektocht naar de optimale oplossing. Uitgangspunt is dat dromen, wensen en ideeën van opdrachtgevers worden gecombineerd met mijn kennis, ervaring en vakmanschap. Ik denk graag mee over kwesties als de economische haalbaarheid en ik weet hoe de markt werkt.

Een vrijblijvende verkavelingsstudie helpt bij het inzichtelijk maken van de mogelijkheden van een bouwplan. Een kennismakingsgesprek is kosteloos. Een afspraak is ook in de avond of tijdens het weekend mogelijk.’

Per bouwproject maken wij een concurrerende offerte afgestemd op de wensen van de klant. Bouwkosten ca. € 330,- per m3 (excl. vaste inrichting).

Citroenvlinder 1, 5708 DP Helmond I 06 27142608 I www.erikaartsarchitect.nl