ECO architecten    Baumgartenstraat 25, 6663 LH Nijmegen      06 48171833    www.eco-architecten.nl

ECO architecten

Eigentijdse duurzame nul-op-de-meterwoningen

Marco van der Wel en Roland van Deelen hebben meer dan twintig jaar ervaring in het (ver)bouwen voor particuliere opdrachtgevers en hebben in 2016 ECO architecten opgericht vanuit de overtuiging dat moderne architectuur gecombineerd kan worden met een duurzame bouw- en woonfilosofie. Daarbij wordt er gebruikgemaakt van biobased of circulaire materialen en innovatieve energiesystemen.

Marco: ‘We zien het als taak om gebouwen te ontwerpen die zo min mogelijk belastend zijn voor het milieu, energieneutraal zijn en waarbij de ruimtelijke ervaring en comfortabel wonen centraal staan.

We starten altijd vanuit een grondige analyse van het programma van eisen en de locatie. Hierdoor kunnen we optimaal inspelen op bezonning, uitzicht en architectonische expressie. Heldere plattegronden met functionele en betekenisvolle ruimte zorgen voor een huis dat past als een maatkostuum. In samenwerking met de opdrachtgever worden duurzame materialen gekozen die de architectuur tot leven wekken.’

Roland: ‘Bij het ECO pure-concept combineren we moderne architectuur met de beste oplossingen om duurzaam, energieneutraal te bouwen en te wonen. De all-electric woning wordt gekenmerkt door een moderne architectonische vormgeving waarbij de meer gesloten voorgevel een contrast vormt met de open achtergevel die op fraaie wijze een relatie aangaat met de tuin. Het dampopen bouwsysteem zorgt voor een optimaal binnenklimaat. En de hoogwaardige installaties voor ventilatie en energieopwekking behoren tot de beste in hun soort. De woning is desgewenst aan te passen aan individuele woonwensen.’

Villa ECO pure
Prijsindicatie: op aanvraag. Vloeroppervlak: 230 m2. Inhoud: 860 m3. Constructiemethode: houtskeletbouw, dampopen voor ultiem binnenklimaat. Gevelmateriaal: stucwerk / hout. All-electric, nul-op-de-meter, dampopen, warmtepomp, modern.

Baumgartenstraat 25, 6663 LH Nijmegen I 06 48171833 I [email protected] I www.eco-architecten.nl

 

Beeld: ECO architecten