EcoCasco    Bronsweg 7, 8211 AL Lelystad      06 15596523    www.ecocasco.com

EcoCasco

Meer vierkante meters en budget voor luxe extra’s: gaat dat samen met de nieuwe norm voor energiezuinig bouwen? Wel als je kiest voor de EcoCasco-methode. De muren, vloeren en het dak van een energiezuinig gebouw moeten goed zijn. Door het casco optimaal te isoleren is het niet nodig dure installaties in je huis te integreren om aan de energienorm te voldoen. Die besparing kun je gebruiken voor meer vierkante meters of voor die eigenlijk iets te dure keuken.

‘Hoe dat allemaal kan is natuurlijk het geheim van de smid. Het komt neer op constructief gebruik van het isolatiemateriaal EPS. Dit bouwkundige samengeperste piepschuim wordt extra verstevigd met tweede generatie houtskeletbouw of beton. En nee, het piepschuim waait echt niet weg.

EcoCasco produceert, levert en monteert het casco. De montage start zodra de fundering er ligt en duurt voor een vrijstaande woning ongeveer twee weken. Daarna bouwt je eigen aannemer je huis af. Maar voor het zover is, heb je een ontwerp nodig. Klim dus snel in de pen met je architect. Die kan bijna elke vorm en afwerking kiezen: gebogen wanden, hout, stuc of steenstrip, het kan allemaal. Voor de technische details kun je hem naar de website van EcoCasco.com verwijzen.’

Zomaar wat voordelen op een rij:
• Dunnere wanden dus meer m2 woonoppervlak.
• Goedkoper funderen door lichtgewicht casco.
• 100% recyclebaar.
• Onbrandbaar.
• Rot en schimmelt niet en wordt niet aangevreten.
• Lage transportkosten door lichtgewicht casco.
• En natuurlijk energiezuinig!

Stappenplan:
1. Maak het ontwerp.
2. Vraag ons om een raming.
3. Maak je definitieve ontwerp.
4. Vraag offerte
(in principe gelijk aan raming).
5. Bestel je Casco.
6. Bouw je huis..

Bronsweg 7, 8211 AL Lelystad I 06 15596523
www.ecocasco.com