Esbi Huis    De Sluis 23, 7681 KA Vroomshoop      0546 643907    www.esbihuis.nl

Esbi Huis

Esbi Huis is gespecialiseerd in het realiseren van luxe woningen en modulair ontworpen woningen met een aantrekkelijke prijs/kwaliteitverhouding en bouwt binnen een goed doordacht prefab bouwsysteem waarmee de voordelen van traditioneel bouwen en de houtskeletbouwmethode worden samengebracht. Een groot deel van een woning wordt niet op de bouwplaats maar onder ideale (klimatologische) omstandigheden in de fabriek gemaakt. De maatvoering is dan ook perfect en opdrachtgevers zijn verzekerd van een woning waarbij het bouwvocht tot een minimum beperkt is gebleven.

Een Esbi Huis wordt standaard voorzien van een 185 mm dikke perfecte isolatielaag, wat in de praktijk betekent dat een gezin met twee kinderen in een gemiddelde woning bij normaal gebruik slechts 1.000 tot 1.200 m3 gas per jaar zal gebruiken. Daarnaast is het mogelijk de woning uit te voeren in passiefhuis of nulenergie-woning. Het isolatiepakket wordt dan nog dikker, waardoor de RC-waarde 8 tot 10 ontstaat. Triple glas wordt verwerkt en er worden o.a. zonnepanelen gelegd, waardoor de woning haar eigen energie opwekt en u bovendien geen gasaansluiting meer nodig hebt.

De eigen gefabriceerde dakelementen worden met spuitwerk afgewerkt zodat ook het dak op een grondige wijze geïsoleerd wordt. Dat zorgt bovendien voor een prima akoestische isolatie: herrie van buiten is niet te horen. De verdiepingsvloer wordt voorzien van een laag isolatie met daarop een zwevende betonnen Estrich vloer, waardoor er geen contactgeluiden ontstaan.

De fraaie binnendeuren worden met hardhouten kozijnen afgewerkt, de draai-kiepramen zijn praktisch, inbraakpreventief en voorzien van HR++ beglazing.

Villa – Hardenberg
Prijsindicatie ontwerp- en bouwkosten: ± € 495.000,- (incl. btw).
Inhoud woning: 1395 m3.
Constructiemethode: houtskeletbouw of traditioneel.
Gevelmateriaal: handvormsteen.

De Sluis 23, 7681 KA Vroomshoop I 0546 643907 I www.esbihuis.nl