Fedorova ARCHITECTUUR    Amalia van Solmslaan 3, 3062 HA Rotterdam      06 50275698    www.fedorovaarchitectuur.nl

Fedorova ARCHITECTUUR

Architect Olga Fedorova streeft naar elegante en verfijnde architectuur. Naar harmonie tussen vorm, kleur, licht en logica. Haar ontwerpen zijn expressief maar nooit schreeuwerig, goed geproportioneerd en grafisch van opzet.

Na jaren gewerkt te hebben bij gerenommeerde architectenbureaus startte Fedorova in 2004 haar eigen bureau om haar eigen visie op architectuur te vertalen in een concept dat specifiek gericht is op de wensen en mogelijkheden van haar opdrachtgevers. Zo is het concept van de Groei Villa ontstaan. Vanuit een klein volume van ca. 90 m2 heeft dit huis de mogelijkheid om ‘mee te groeien’ met de opdrachtgever en in vier fasen te transformeren tot een luxe villa van 200 m2 en meer.

Met de bijbehorende luxe en moderne uitstraling. In een open werkrelatie wordt het ontwerp afgestemd op de situatie en levensstijl van de opdrachtgever. Er wordt maximaal gebruikgemaakt van prefabonderdelen. Naast een korte bouwtijd heeft dat ook het essentiële voordeel dat het huis in der loop de tijd vele vierkante meters kan ‘groeien’ zonder dat er afbreuk wordt gedaan aan het architectonisch concept. Groot voordeel is dat bewoners niet hoeven te verhuizen maar eenvoudig kunnen aanbouwen. Prettig voor jonge gezinnen met carrièrepotentieel. Die kunnen klein beginnen en hun huis met hun inkomen mee laten ‘groeien’.

Het concept is flexibel en simpel van opzet en kan aan de vorm van een kavel worden aangepast. De Groei Villa is natuurlijk ook in traditionele bouwmethoden uitvoerbaar. Het gevelmateriaal kan de opdrachtgever zelf naar voorkeur bepalen, op de daken kunnen zonnepanelen worden geplaatst.

Bouwbudget Groei Villa – Fase 4
Prijsindicatie ontwerp- en bouwkosten: € 250.000,- (incl. btw, excl. directievoering).
Vloeroppervlak fase 4: 200 m2 bvo.
Constructiemethode: houtskeletbouw (prefab).
Gevel: stucwerk, houtdelen en natuurstenen elementen.

Amalia van Solmslaan 3, 3062 HA Rotterdam I 06 50275698 I www.fedorovaarchitectuur.nl