Tukker Architectuur & Advies    Lentedans 49c, 2907 AX Capelle a/d IJsse      010 2847178    www.tukker-architecten.com

Tukker Architectuur & Advies

Luxe villa’s met kenmerkende stijlelementen

Tukker Architectuur en Advies bestaat sinds 1963 en realiseert villa’s en verbouwingen. De uitgebreide portfolio bevat woningen in buiten- en in binnenstedelijke gebieden.

Bert Tukker: ‘We ontwerpen en bouwen villa’s voor marktconforme prijzen, maar ook steeds vaker high end villa’s met een zeer hoog afwerkingsniveau waarbij we de opdrachtgever volledig “ontzorgen”. Vaak worden door ons ook het interieur- en tuinontwerp, de domotica, klimaatinstallaties, zwembaden en de beveiliging verzorgd. Belangrijke uitgangspunten zijn dat de bezonning optimaal is, de ruimtes – hoe groot ook – toch een cosy gevoel geven en dat onze ontwerpen altijd een eigen, kenmerkend element hebben. Dat kan een grote schoorsteen van natuursteen zijn of gekleurd stucwerk rond de ramen. Ook de plattegronden zijn altijd spannend: een huis dat door ons is gerealiseerd moet je “ontdekken”.

We ontwerpen in verschillende architectuurstijlen die consequent uitgevoerd worden. Zo is de rietgedekte woning te Nieuwerkerk aan den IJssel een klassieke wit gestuukte villa met moderne, horizontale raamindeling en heeft de woning te Den Haag (rechterpagina) een moderne uitwerking met rieten kap, grote glasvlakken, een eikenhouten voordeur en grote natuurstenen schoorstenen en plinten. Het traditionele landhuis in Den Haag (hieronder) is gebouwd met moderne onderhoudsvrije materialen die niet van klassieke materialen te onderscheiden zijn. Het ontwerp van de villa te Hillegersberg, Rotterdam is met zijn grote slanke overstekken, horizontale lange bakstenen, zandkleurig metselwerk en ragfijne aluminium kozijnen een eigentijdse variant op de Frank Lloyd Wright-stijl met een extreem hoog afwerkingsniveau.’

Prijsindicatie ontwerp- en bouwkosten op aanvraag, eerste kennismaking vrijblijvend.

Lentedans 49c, 2907 AX Capelle a/d IJssel I 010 2847178 www.tukker-architecten.com

 

Fotografie: Tukker Architectuur & Advies