Finnhouse Architectuur    Wilhelminastraat 1B, 5246 XA Rosmalen      073 6111005    www.finnhouse.nl / www.schuurwoning-bouwen.nl

Finnhouse Architectuur

Uniek leven in een duurzame, natuurlijke houten woning

Finnhouse is een bedrijf met een kloppend hart voor design, duurzaamheid en maatwerk in hout. De stap om een huis te laten bouwen vormt voor eenieder een bijzonder moment. Bij het vinden van een kavel is het dan ook belangrijk om juiste handvatten te vinden. Met bijna vijftig jaar ervaring en ruim drieduizend gerealiseerde woningen in hout is Finnhouse de geschikte partner. Technisch, ervaren en met maar één aanspreekpunt.

Ir. Oscar Walraven: ‘Hout biedt eindeloze mogelijkheden. De omgeving en de opdrachtgever vormen het kader, waarop het ontwerp gebaseerd wordt. Duurzame en ecologische houtbouw vormt de basis van onze projecten en door de toepassing van natuurlijke materialen en een dampopen wandopbouw ontstaat een gezond leefklimaat. Ons doel is de klant op persoonlijke wijze mee te nemen in het bijzondere proces van het ontwerpen en realiseren van een houten woning.’

Vanuit architectonisch perspectief tracht Finnhouse te ontwerpen op basis van ‘vrijheid & geborgenheid’. Dit houdt in dat mensen van nature behoefte hebben aan vrij zicht, maar zich ook graag terugtrekken in privacy. Het dak vormt de schil die de woning omhult en het Paal en Balk-systeem, gecombineerd met de glazen puien, geeft de woning een open karakter. De houtconstructie biedt flexibiliteit, waardoor de woning vrij ingedeeld kan worden op basis van verschillende woonwensen.

Duurzame P & B schuurwoning – Leeuwarden
Prijsindicatie ontwerp- en bouwkosten sleutelklaar: circa € 358.000,- (incl. btw). Vloeroppervlak: 138 m2, verdieping incl. vide. Inhoud woning: 700 m3.

Wilhelminastraat 1B, 5246 XA Rosmalen I 073 6111005 I www.finnhouse.nl / www.schuurwoning-bouwen.nl

Fotografie: Finnhouse Architectuur & Martijn Heil