FOAM architecten    Provenierssingel 66B, 3033 EN Rotterdam      085 2100824    www.foamarchitecten.nl

FOAM architecten

FOAM architecten is een eigenzinnig Rotterdams bureau dat wordt gevormd door de architecten Joren Vis en Sander Bouw die beiden cum laude zijn afgestudeerd aan de Technische Universiteit in Eindhoven. Sinds 2010 richt het duo zich op de particuliere woningmarkt en zorgt met een transparante no-nonsense aanpak voor een heel eigen benadering van het architectenvak. De stijl waarin de architecten woningen ontwerpen is tijdloos, functioneel, strak en opgewekt.

Vis: ‘We willen verrassen. Het is onze missie om een onverwacht antwoord te geven op de vragen van onze opdrachtgevers en om oplossingen aan te dragen waaraan nog niet eerder is gedacht.’ Bouw: ‘Omdat we ook veel interieurs ontwerpen, onderscheiden we ons door een optimale aansluiting tussen exterieur en interieur. Daarnaast ontwerpen we ook keukens, badkamers en meubels en adviseren we over kleur- en materiaalgebruik en verlichting.’

De woning te Bemelen heeft een leesbaar volume en strakke detaillering en is volledig onderkelderd met een stahoogte van 2.60 m. In de woning zijn voorbereidingen getroffen voor de plaatsing van een lift, waardoor de woning levensloopbestendig is.

Architect aan tafel is de dienst die FOAM architecten speciaal heeft gelanceerd voor particulieren met (ver)bouwplannen. Voor een vast, laag bedrag van € 195,- schuiven de architecten aan tafel om mee te denken over specifieke woonwensen. Kijk voor meer informatie hierover op de website www.architectaantafel.nl.

Woning – Bemelen
Prijsindicatie: Info bureau.
Vloeroppervlak: 221 m2.
Inhoud woning: 810 m3 incl. kelder stahoogte 2.60 m.
Constructiemethode: traditioneel, gestapeld.
Gevelmateriaal: kunstlei (zijgevels en dak), stucwerk en aluminium zetwerk.

Provenierssingel 66B, 3033 EN Rotterdam I 085 2100824
www.foamarchitecten.nl