GAAGA    Wattstraat 8, 2316 SK Leiden      071 888 5835    www.gaaga.nl

GAAGA

krachtig ontwerp met heldere vormentaal

GAAGA is in 2006 opgericht door Esther Stevelink en Arie Bergsma. Het bureau is gevestigd in het zelf ontworpen Stripe-House in Leiden. Met een compact team van architecten en ingenieurs realiseren ze woonhuizen en woongebouwen voor particulieren en bouwgroepen.

Esther: ‘Volgens ons oogt een geslaagd ontwerp coherent en vanzelfsprekend. Met vindingrijkheid brengen we het complexe samenspel van wensen, eisen en andere randvoorwaarden terug tot de essentie. Het doel is altijd een bijzonder en karakteristiek ontwerp dat past bij onze opdrachtgever. In de beheersing van ruimte, vorm en materiaal ontstaat een fijnzinnig en samenhangend geheel. Zo geven we vorm aan beleving: hoe het licht valt, hoe de materialen aanvoelen, hoe je de ruimte ervaart en je de tijd in huis doorbrengt, dit alles draagt bij aan de kracht van het ontwerp.’

Arie: ‘GAAGA staat voor duurzaam ontwerp op het gebied van materiaalkeuze, binnenklimaat- en installatieontwerp. Door zelf energie- en milieuprestatieberekeningen te maken zijn we in staat om de nodige maatregelen goed en tijdig te integreren in het ontwerp. Daarnaast ontwerpen we tijdsbewust: van een gevel van mooi verouderde, gerecyclede damwandplanken tot een flexibel indeelbare plattegrond die gemakkelijk toekomstige veranderingen kan opnemen.’

Een GAAGA-huis is persoonlijk en op maat gemaakt, uniek vormgegeven en goed ingepast in de omgeving, bestendig en milieuvriendelijk gebouwd. Van het eerste idee tot aan de oplevering verzorgt GAAGA de realisatie van uw bouwplannen.

Naast particulier opdrachtgeverschap (PO) zijn ook collectief particulier opdrachtgeverschap (CPO) en medeopdrachtgeverschap (MO) mogelijkheden voor zelfbouw. Wij hebben ervaring met deze samenwerkingsvormen en kunnen hierin adviseren. Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Wattstraat 8, 2316 SK Leiden I 071 888 5835 I www.gaaga.nl

Fotografie: Marcel van den Burg
Fotografie en beeld: GAAGA