Gosker Ontwerp    Frederikstraat 565, 2514 LR Den Haag      06 26086220    www.goskerontwerp.nl

Gosker Ontwerp

David en Marij Gosker staan aan het roer van dit kleinschalige, flexibele familiebedrijf. Interieur- en exterieur-disciplines worden gecombineerd, waardoor er een eenheid in vormtaal ontstaat.

De kracht van het duo ligt in het creëren van een optimale ruimtelijke indeling en sfeer, waarbij de eisen en wensen van de opdrachtgever centraal staan. Villa Wassenaar bijvoorbeeld is een combinatie van een vijftiger jaren villa met een eigentijdse uitbreiding. Opvallend is de gedetailleerde uitwerking van het interieurontwerp. Marij Gosker (bouwkunde TU Delft, Gerrit Rietveldacademie): ‘Aan de meest minieme details – dus ook aan elementen die je zelden in een architectuurtijdschrift tegenkomt maar die wel belangrijk zijn voor de gebruiker – is aandacht besteed.’

Gosker Ontwerp werkt samen met de interieurwinkel Eigen Stijl waardoor het toegang heeft tot exclusieve meubels, stoffen en verlichtings-armaturen die het aan hun opdrachtgevers kan presenteren. Zo kan in een vroeg stadium de invulling van een interieurconcept volledig worden uitgewerkt. David heeft in het kader van energiezuinig ontwerpen en bouwen recentelijk een vervolgopleiding passiefhuizen gevolgd en is door zijn achtergrond (Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten Den Haag, aannemer en meubelontwerper) gespecialiseerd in de praktische en technische uitwerking van het bouwproces.

David en Marij leggen zich vooral toe op het ontwerpen en (ver)bouwen van woonhuizen en villa’s en worden ondersteund door externe bureaus voor constructie en bouwfysica et cetera. Een samenwerking die resulteert in het optimaal vertalen van de eisen van de opdrachtgever in ontwerp en detaillering en die inzichtelijke technische en financiële begeleiding garandeert.

Marij Gosker
Mobiel: 0619834204
Mail: [email protected]

David Gosker
Mobiel: 06 26086220

Adres:
Frederikstraat 565
2514 LR Den Haag

070 34 51 029