Hamhuis Architecten    Gramsbergerweg 14, 7772 CW Hardenberg      0523 261331    www.hamhuisarchitecten.nl

Hamhuis Architecten

Het team van Hamhuis Architecten (1963) bestaat naast twee architecten uit een bouwkundige en een ondersteunende kracht. Vanuit een conceptuele benadering wordt er in samenspraak met opdrachtgevers gewerkt aan ontwerpopgaven van uiteenlopende aard waarbij de kwaliteit van de architectuur en een duurzaam resultaat prioriteit vormen.

De architectuur die door het team wordt gerealiseerd is hedendaags. Door het toepassen van warmtepomp-technologie, hoge Rc-waardes (isolerend vermogen), beglazing met een U-waarde van 0,8 (hoeveelheid warmte die door de beglazing verloren gaat), PV-panelen (om zonne-energie om te zetten in elektriciteit) en sedumdaken (daken met begroeiing) worden woningen duurzaam en energiezuinig gemaakt.

Henk Hamhuis: ‘In een samenleving waarin alles aan verandering onderhevig is, is het belangrijk om elke nieuwe taak, opdracht of vraag ten aanzien van een woonplek en woonomgeving opnieuw te definiëren. De omgevingscontext in relatie tot de gebruiker en beschouwer beïnvloedt immers de woonbeleving en het woonplezier. Het is dan ook onze ambitie om gebouwen en woonomgevingen te creëren die een positieve bijdrage leveren aan het welzijn van de gebruikers en die inspelen op toekomstige veranderingen.’

Voor actuele tarieven kunt u contact opnemen met de architect/het bureau.

Gramsbergerweg 14, 7772 CW Hardenberg I 0523 261331
www.hamhuisarchitecten.nl