Heiko Hulsker architecten    Schotersingel 8, 2021 GE Haarlem      023 5264476    www.hulskerarchitecten.nl

Heiko Hulsker architecten

Heiko Hulsker architecten werkt met een team van ervaren architecten, projectleiders en tekenaars aan een breed scala van opdrachten die speciaal op maat van opdrachtgevers worden gerealiseerd.

De architecten ontwerpen in meerdere architectuurstijlen maar zijn het meest gecharmeerd van de architectuur die begin 1900 is gerealiseerd. Een voorkeur die duidelijk tot uiting komt in de ontwerpen die op deze pagina’s zijn afgedrukt.

Architect Heiko Hulsker: ‘Een goede plattegrond is de kracht van ieder geslaagd woningontwerp. Wij ontwikkelen dan ook altijd eerst de plattegronden en pas later de verschijningsvorm van een woonhuis en ontwerpen altijd van binnenuit. We houden ervan om gezamenlijk met de opdrachtgever in het ontwerp- en bouwtraject op te trekken. Vaak hebben opdrachtgevers aan de hand van voorbeelden al een concept gevisualiseerd. Maar dat gaat meestal niet verder dan de gevel, de inrichting en een paar aansprekende details. Zelden zit daar een eenduidig eindbeeld bij.

Wij beginnen het ontwerpproces meestal met de keuken. Dat blijkt voor de toekomstige bewoner vaak de belangrijkste ruimte te zijn. Samen met de opdrachtgever ontwikkelen we vervolgens het hele plan, waarbij wij veel tekenen, schetsen en mogelijkheden door fotorealistische 3D-beelden of maquettes in beeld brengen.

Tijdens het bouwtraject wordt er bij voorkeur met een van de circa vijftien vaste aannemers gewerkt waarmee wij goede relaties onderhouden.’

Voor actuele tarieven kunt u contact opnemen met de architect / het bureau.

Heiko Hulsker architecten
Schotersingel 8, 2021 GE Haarlem I 023 5264476

www.hulskerarchitecten.nl / www.plansud.com