HM Architecten BV    Grasweg 49, 1031 HX Amsterdam      020 6266179    www.hm.nl

HM Architecten BV

Voor HM Architecten neemt particulier opdrachtgeverschap een bijzondere plaats in. Will Weerkamp: ‘Het persoonlijke contact spreekt ons zo aan. Je werkt echt één-op-één om iemands droom te realiseren. Er zijn geen standaard oplossingen. Ieder huis is uniek, een maatpak. De klant geeft aan wat hij wil en wij vertalen dat, met toevoeging van ons vakmanschap natuurlijk!’ Dromen realiseren, maar met de beide benen op de grond.

Naast een passend ontwerp worden het budget en de planning in de gaten gehouden. Ook adviseert HM Architecten op het gebied van duurzaam bouwen en kan het ondersteunen bij het aanvragen van subsidies. HM Architecten is ook gericht op het Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO). Door de uitgebreide ervaring en de brede vakkennis zorgt dit bureau er voor dat het bouwproject geen nachtmerrie maar een droomhuis wordt!

Twee opvallende projecten van HM Architecten zijn Villa Ouborg en Villa Minervalaan. Kenmerkend zijn hier de zorgvuldige detaillering, duurzame materialen en het contact met de tuin en de lichte ruimtes.

Will Weerkamp: ‘Enthousiast geworden? Komt u gerust langs voor een oriënterend gesprek.’

HM Architecten bv
Nederland
Grasweg 49, 1031HX Amsterdam
+31 20 6266179
+31 6 53 185055
[email protected]
www.hm.nl